Filozofia v ošetrovateľstve

Juraj Čáp

SVK Slovensky Osveta2017/12

Kniha: Filozofia v ošetrovateľstve - Juraj Čáp
Katalógové číslo: 321715 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Filozofia v ošetrovateľstve

Filozofia a ošetrovateľstvo. Dve do značnej miery odlišné disciplíny. Jedna zameraná na reflektovanie sveta v jeho základoch, druhá praktická disciplína realizovaná v starostlivosti o druhého človeka. Čo ich spája? Prečo sa hovorí o filozofii v ošetrovateľstve alebo filozofii ošetrovateľstva? Na tieto otázky môže čitateľ nájsť odpoveď v tejto vysokoškolskej učebnici, ktorá sumarizuje filozofické témy, ktoré majú význam pre ošetrovateľstvo ako vedu, ale aj ako profesiu. Snaží sa o ich ucelený, systematický výklad, ale zároveň sa snaží poukázať aj na problematické miesta s cieľom zlepšiť orientáciu v tejto oblasti. Hlavné tematické okruhy sme zvolili tak, aby odrážali celkovú šírku problematiky. Pri spracovaní vysokoškolskej učebnice autor zúročil dlhodobú skúsenosť s výukou problematiky filozofie v kon texte ošetrovateľstva na vysokých školách na Slovensku (JLF UK v Martine) a v Českej republike (UP v Olo - mouci a OU v Ostrave).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321715
Názov
Filozofia v ošetrovateľstve
EAN/ISBN
9788080634582
Forma
Brožovaná
Autor
Juraj Čáp
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
67
Rozmer
145x205
Hmotnosť
0,12
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Filozofia v ošetrovateľstve zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.