Ema a barón v meste

Miša Štefankovičová

SVK Slovensky Wisteria Books2017

Kniha: Ema a barón v meste - Miša Štefankovičová
Katalógové číslo: 321386 viac »
Ušetríte až 1,11 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,79
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Ema a barón v meste

Keď budete počúvať túto detskú knihu - ako keby ste dali do chodu vozík v lunaparku na čarovnej dúhovej dráhe, na ktorú vás pustili rodičia úplne samých. Stanete sa na chvíľu malou Emou a budete spolu s ňou a jej drzým, pažravým mopslíkom Barónom prežívať ich neuveriteľné dobrodružstvá. Bude to skvelá zábava! Užite si ju!  Kompletnú neskrátenú verziu knihy veselo a šťavnato číta herec Ľuboš Kostelný Vyštudoval VŠMU v Bratislave, je členom SND, naštudoval množstvo divadelných, televíznych a filmových postáv, za ktoré bol viackrát ocenený. Pôsobí tiež v Slovenskom rozhlase a dabingu. Od roku 2013 vyučuje herectvo na VŠMU v Bratislave. Dĺžka nahrávky vo formáte MP3 1 hodina 50  minút produkcia bmtstudio zvuk Miroslav Králik hudba Marian Čurko réžia Miša Štefankovičová ilustrácie na obálke Ľuboslav Paľo grafická úprava Jakub Jurášek foto Tereza Králiková Ema a Barón v meste   niečo o autorkách Miša Štefankovičová scenáristka, režisérka a spisovateľka, pôsobiaca reklame, vyštudovala Divadelnú a rozhlasovú dramaturgiu na VŠMU. Knižku Ema a Barón napísala pre svoju milovanú dceru Emu. Zuzana Predmerská  vlastným menom Blahutová, spisovateľka a milovníčka literatúry, pôsobí v obchodnej sfére a venuje sa psychoanalýze. Knižku napísala pre svojho milovaného mopslíka Baróna.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321386
Názov
Ema a barón v meste
EAN/ISBN
8588006171075
Autor
Miša Štefankovičová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozmer
140×125
Hmotnosť
0,06
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
20%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ema a barón v meste zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.