Krič potichu, braček

Ivona Březinová

SVK Slovensky PERFEKT2017/12

Kniha: Krič potichu, braček - 1. vydanie - Ivona Březinová
Katalógové číslo: 321178 viac »
Ušetríte až 1,40 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
7,50
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Krič potichu, braček

Ivona Březinová vo svojej knihe prináša vzácnu možnosť nahliadnuť do života Jeremiáša, ktorý je iný ako väčšina jeho rovesníkov. Odlišnosť pramení z jeho autistickej poruchy, ktorá ovplyvňuje život rodiny, do ktorej patrí mama a Remiho dvojča Pamela, ktorá s ním prežíva blízky, no pre všetkých náročný vzťah. 

Prostredníctvom čítavo podaného príbehu s množstvom emočných situácií sa zoznamujeme s dušou ľudí s autizmom. Autorka s humorom, realisticky, no zároveň s citom ponúka mladým, ale aj dospelým čitateľom možnosť odhodiť predsudky o nezvyčajnom správaní a inakosti, ktorú ľudia do našej spoločnosti prinášajú a tiež hodnotnú pomôcku k zvýšeniu citlivosti a empatie voči odlišnému vnímaniu nášho často stereotypného pohľadu na svet.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321178
Názov
Krič potichu, braček
EAN/ISBN
9788080468712
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ivona Březinová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
208
Rozmer
145×205
Hmotnosť
0,51
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lívia
31.03.2023 09:37:48

Táto kniha zaujala nie len mňa, ale aj moja 12 ročná dcéra ju dychtivo čítala. Je o dobrodružstve ale celkom inom ako bežné dobrodružné knihy. Čítaním sa ocitneme v deji, kde prežívame lásku, radosť ale i každodenné starosti, trapasy, či slová posudzovania a odsúdenia z toho, že máme brata(syna), ktorý je iný. Zároveň nie je kniha negatívna. Naopak, je to dobrodružstvo spoznávania iného rozmeru vnímania, spoznávanie inakosti v tomto svete a to, že každý jeden máme nejaký problém a každý sa s ním vysporadúvame po svojom. Len to niekedy nevidíme. Kniha otvára oči a nabáda pozerať sa hlbšie, neposudzovať udalosti povrchne, bez skúmania pozadia. Obdivujeme silu lásky mamy a sestry, ktoré Jeremiáša nesmierne milujú, aj keď je to mnohokrát veľmi ťažké s ním žiť. Núti nás aj zamyslieť sa nad životom rodín, ktoré majú podľa bežného vnímania "iného", hendikepovaného člena v rodine a nad našim pohľadom "bežných" ľudí na nich. Citlivo to učí aj naše deti, ktoré knihu čítajú.