Nájdi svoj skrytý poklad

Benignus O'Rourke

SVK Slovensky Dobrá kniha2017/12

Kniha: Nájdi svoj skrytý poklad - Benignus O'Rourke
Katalógové číslo: 321052 viac »
5,50

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nájdi svoj skrytý poklad

Existujú však dve zlaté pravidlá o modlitbe. Prvým je, že sa máme modliť, ako vieme. Spôsobom, ktorý najviac vyhovuje našej prirodzenosti. Teda nie tak, ako si myslíme, že by sme sa mali. Preto nemusíme meniť spôsob modlitby, ak sme pri nej šťastní. Druhým pravidlom je, že čím menej sa modlíme, tým je modlitba ťažšia. Boh prijíma modlitby a teší ho, že mu darúvame svoj čas. No zároveň, pravdepodobne, musí kvôli nám plakať, keď nás vidí, ako sa vyčerpávame a ako strácame sily v boji s blúdiacou mysľou. Musí kvôli nám plakať aj vtedy, keď sme znechutení. Pritom od nás nežiada nič iné, len aby sme si pri ňom oddýchli a aby sme mu dovolili, nech daruje svoj pokoj našim dušiam. Benignus O`Rourke je augustiniánsky mních a člen kláštornej komunity Clare Priory v anglickom grófstve Suffolk. Má viac ako štyridsaťročné skúsenosti so sprevádzaním stoviek mužov a žien,ľudí všetkých vierovyznaní i neveriacich v osvojovaní si modlitby v tichu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321052
Názov
Nájdi svoj skrytý poklad
EAN/ISBN
9788081911026
Forma
Brožovaná
Autor
Benignus O'Rourke
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
128
Rozmer
120×205 mm
Hmotnosť
0,14
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nájdi svoj skrytý poklad zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.