Ako nabrať svaly

Komplexný sprievodca pri naberaní svalov

Boris "Valihora" Prekop

SVK Slovensky Boris "Valihora" Prekop2017/12

Kniha: Ako nabrať svaly - Komplexný sprievodca pri naberaní svalov - Boris "Valihora" Prekop
Katalógové číslo: 320971 viac »
Ušetríte až 2,54 € z bežnej ceny 22,90
A navyše získate 20 vernostných bodov
20,36
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako nabrať svaly

Komplexný sprievodca pri naberaní svalov

Kniha je výsledkom 10 rokov intenzívnej športovej, trénerskej a publikačnej kariéry. 

Autor poskytuje komplexný návod na naberanie svalov, opisuje všetky témy, ktoré s posilňovaním súvisia, aj tie, ktoré by ste v iných tituloch hľadali len ťažko. Informácie ktoré uvádza vychádzajú z dlhoročného štúdia rôznych, väčšinou zahraničných zdrojov, experimentovaním na sebe počas súťaženia v kulturistike a skúsenosťami z bohatej a intenzívnej trénerskej činnosti rekreačných aj vrcholových športovcov.

Napriek vysokej výpovednej hodnote je autor známy svojim jednoduchým štýlom písania, čím sa približuje širokej verejnosti a jeho rukopis je nezameniteľnou zmesou vlastných poznatkov, teórie a reálnych skúseností. Hoci naberanie svalov je veľmi komplexná téma, autor sa usiluje o jednoduchý, praktický návod bez zbytočných komplikácii a zložitých teórií. Jeho cieľom je čitateľa inšpirovať k zamysleniu sa nad sebou. Neustále zdôrazňuje, že väčšina princípov síce funguje všeobecne, každý si však musí nájsť jedinečnú cestu za úspechom sám. 

O autorovi 

Boris Valihora Prekop je priekopníkom vo fitness na Slovensku a Čechách. Už v roku 2008 začal s inštruktážnymi videami na YouTube, založil internetovú stránku Fitmagazin.sk a stal sa najsledovanejším autorom z tejto oblasti u nás. Z jeho videí a článkov čerpá inšpiráciu denne niekoľko tisíc ľudí. V roku 2008 vyštudoval psychológiu na Univerzite Komenského v Bratislave, ale svoju kariéru zasvätil športu. Niekoľko rokov súťažil v kulturistike, venoval sa bojovým umeniam a rôznym tréningovým metódam. V súčasnosti pracuje ako tréner, venuje sa poradenstvu, pokračuje v publikačnej činnosti a tvorbe videí. Je vyhľadávaným trénerom známych osobností, športovcov aj rekreačných nadšencov. Svoje dlhoročné skúsenosti odovzdáva v rámci trénerských kurzov, organizuje prednášky a školenia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
320971
Názov
Ako nabrať svaly
Podnázov
Komplexný sprievodca pri naberaní svalov
EAN/ISBN
9788097288624
Forma
Brožovaná
Autor
Boris "Valihora" Prekop
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
200
Rozmer
163×240
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako nabrať svaly zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.