Angličtina pre každého - Učebnica: Úroveň 1 pre začiatočníkov

Rachel Harding

SVK Slovensky IKAR2018/04

Kniha: Angličtina pre každého - Učebnica: Úroveň 1 pre začiatočníkov - 1. vydanie - Rachel Harding
Katalógové číslo: 320276 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Angličtina pre každého - Učebnica: Úroveň 1 pre začiatočníkov

ÚROVEŇ 1 ZAČIATOČNÍK Kompletný program na samoštúdium anglického jazyka, ktorý kombinuje jednoduché vizuálne učenie s prehľadným vysvetlením gramatiky, s cvičeniami i s voľne dostupnými nahrávkami. Vizuálny gramatický sprievodca uľahčuje porozumenie zložitých jazykových javov. Jednoduché cvičenia pomôžu precvičiť si základné jazykové zručnosti: písanie, čítanie, hovorenie a počúvanie. Ilustrácie a grafika poskytujú vizuálny kontext a pomáhajú tak lepšie si všetko zapamätať, ako aj používať gramatiku a slovnú zásobu. Audionahrávky prinášajú skutočnú, každodennú angličtinu, a tak pomáhajú zlepšovať odpočúvacie zručnosti a plynulosť v hovorení. Krátke moduly umožňujú učiť sa vlastným tempom. AKO PROGRAM FUNGUJE Učebný program má 4 úrovne, pričom každá pozostáva z učebnice a cvičebnice. Úroveň 1 ? začiatočník je vhodná pre každého, kto sa práve začína učiť angličtinu, ale aj pre tých, ktorí už majú z jazyka základné vedomosti. Tento program je v súlade s CEFR, čo sú medzinárodné štandardy pre učenie sa jazykov. Tabuľka porovnáva CEFR úrovne s ich približným ekvivalentom pri jednotlivých skúškach. CEFR TOEFL papierový test TOEFL počítačový test TOEFL internetový test IELTS 1 ZAČIATOČNÍK 2 ZAČIATOČNÍK 3 STREDNE POKROČILÝ B1-nižšie B2 4 VYŠSIE POKROČILÝ vyššie B2-C1 Z anglického originálu English for Everyone, Course Book, Level 1 Beginner (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2016) preložila Michala Kamhalová
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
320276
Názov
Angličtina pre každého - Učebnica: Úroveň 1 pre za
EAN/ISBN
9788055159874
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Rachel Harding
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
184
Rozmer
233×195×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Angličtina pre každého - Učebnica: Úroveň 1 pre začiatočníkov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.