Slovenská národná detektívka

Bohumil Vžentek

SVK Slovensky Bohumil Vžentek2017/12

Kniha: Slovenská národná detektívka - Bohumil Vžentek
Katalógové číslo: 320164 viac »
Ušetríte až 1,76 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Slovenské krimi

Slovenské krimi

Detektívny žáner v literatúre je veľmi obľúbený medzi čitateľmi. Vo svete je mnoho skvelých spisovateľov, ktorí sa venuj… Zistiť viac...
9,14
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slovenská národná detektívka

Román Slovenská národná detektívka je mimo iného obsiahlejším pokusom o vyrovnanie sa s obdobím komunizmu a mečiarizmu. Vychádza z kriminálnej zápletky vraždy v malom okrese pri ukrajinských hraniciach. Uštipačne hľadí do politicky napätého volebného roku 1998. Z jedného dejového výhonku vyrastá postupne veľký strom pribúdajúcich postáv, príbehových a historických odbočiek, hľadajúcich korene súčasných javov, aj prepojenie slovenských udalostí s európskym kontextom, čo vyústi v objemnú rozpravu o udalostiach moderných čias. Ako v detektívke sa odhaľujú vzťahy medzi postavami v osobných aj širších súvislostiach. Hlavným hrdinom je mladý policajt, ktorý sa zapletie do okresných mocenských hier s kriminálnym pozadím. Je svedkom korupcie, intríg, nezákonných postupov, no vidí aj osoby príťažlivé priamosťou a vnútornou silou, ktorá im pomáha neprispôsobovať sa provinčným zvyklostiam.

Dej románu nás uvedie nielen na policajnú stanicu a do pomerov a reálií východoslovenského okresu, ale aj do úradu predsedu vlády, "disidentských" bytových akadémií, spovednice či rómskej osady, ktorú navštívi zástupca Európskej únie. Kto má chuť začať lúštiť slovenskú detektívku...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
320164
Názov
Slovenská národná detektívka
EAN/ISBN
9788097274573
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Bohumil Vžentek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
416
Rozmer
219×284×114 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovenská národná detektívka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.