Kto je bez viny

Liane Moriartyová

SVK Slovensky IKAR2018/01

Kniha: Kto je bez viny - 1. vydanie - Liane Moriartyová
Katalógové číslo: 319241 viac »
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kto je bez viny

Šesť zodpovedných dospelých. Tri rozkošné deti. Jeden psík. Normálny víkend. Čo sa môže pokaziť?

Sam a Clementine vedú príjemný, veľmi rušný život. Majú dve malé dcérky, Sam práve nastúpil do vysnívaného zamestnania, bohémska čelistka Clementine sa pripravuje na životne dôležitý konkurz. Ak existuje niečo, na čo sa môžu spoľahnúť, potom sú to práve oni dvaja a ich vzťah.

Clementine a bezdetná účtovníčka Erika sú staré priateľky. Stačí jeden pohľad a nemusia si nič hovoriť. Ich vzťah je však dosť zložitý, Erika bezhranične obdivuje Clementine a tej to už tak trochu prekáža. Takže keď ich Erika na poslednú chvíľu pozve na grilovačku u susedov Tiffany a Vida, na ktorú sa chystá s manželom Oliverom, Clementine a Sam neváhajú. Susedia sú zaujímaví a milí ľudia, tiež majú dcérku, a tak veria, že spoločne sa budú cítiť príjemne. Ale niečo sa prihodilo.

Prešli dva mesiace a oni si stále kladú otázku: Čo by sa stalo, keby sme tam nešli? A najmä: Čia je to vina?

V románe Kto je bez viny sa Liane Moriartyová majstrovsky venuje základným otázkam života: manželstvu, sexu, rodičovstvu, priateľstvu. Ukazuje, ako pocit viny dokáže otriasť zdanlivo silnými vzťahmi a ako to, o čom mlčíme, môže byť silnejšie ako to, čo robíme.

Preložila Tamara Chovanová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
319241
Názov
Kto je bez viny
EAN/ISBN
9788055157696
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Liane Moriartyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/01
Rozsah
448
Rozmer
227×145×33 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Clementine vyrazilo dych. Potom všetci hovorili: „Zbehlo sa to tak rýchlo“, a skutočne sa to zbehlo rýchlo, ale zároveň pomaly, každá sekunda akoby bola jedno políčko filmu v nezabudnuteľnej farbe, osvetlené rozprávkovými svetielkami.

 Clementine vyskočila na nohy tak rýchlo, až zhodila stoličku. Čo? Kde? Kto?

 V prvej chvíli si pomyslela, že si ublížili deti. Veľmi vážne. Bude tam krv. Neznášala krv. Možno to bude treba zašiť. Alebo niektorá má zlomenú kosť, vytŕča jej cez kožu. Zuby. Zlomené zuby. Holly alebo Ruby? Pravdepodobne Holly. Ale nepočula plač. Prečo neplače? Obe vedeli nahlas plakať. Holly vždy zúrila, keď si ublížila. Ruby si dala záležať, aby rodičom naznačila, že okamžite potrebuje pomoc.

 Najprv zazrela Holly, stála v altánku s modrou flitrovou kabelkou cez plece, tej nič nebolo, iba apaticky hľadela na... čo?

 Na bežiacu Eriku. Hľadela na bežiacu Eriku.

 Erika utekala k fontáne. K Vidovej fontáne di Trevi. Čo to robí? Zdalo sa, akoby chcela skočiť do fontány.

 Erika zošalela. Nervovo sa zrútila, správa sa ako bláznivá. Clementine vedela, že dnes nie je vo svojej koži. Nikdy sa neopila a teraz sa správa naozaj divne. A to bola Clementinina vina.

 Erika svižným atletickým skokom preskočila kraj fontány. Bola po pás vo vode. Pošmykla sa, takmer spadla, potom sa vystrela a čvachtala sa do stredu. Preboha, čo to robí? Clementine sa za ňu hanbila.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kto je bez viny zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.