Ako zvládnuť hádky medzi súrodencami

Je dôležité vedieť rozlíšiť bezvýznamné hašterenie a skutočne konfliktný vzťah.

Anne Gavini

SVK Slovensky Don Bosco2014

Kniha: Ako zvládnuť hádky medzi súrodencami - Je dôležité vedieť rozlíšiť bezvýznamné hašterenie a skutočne konfliktný vzťah. - Anne Gavini
Katalógové číslo: 319017 viac »
Kolekcia titulov: Výchova detí

Výchova detí

Výchova detí je obrovská výzva, ktorej treba venovať mimoriadnu pozornosť.Myslíte si, že intelektuálne špičky, finančníc… Zistiť viac...
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ako zvládnuť hádky medzi súrodencami

Je dôležité vedieť rozlíšiť bezvýznamné hašterenie a skutočne konfliktný vzťah.

Rodina ponúka deťom množstvo príležitostí na roztržku, od neškodných hádok až po závažnejšie konflikty, v ktorých sa každý zo súrodencov snaží citovo zaangažovať jedného z rodičov. Údery, plač, rozčúlenie a iný krik sú často prejavom potreby presadiť svoju vôľu, označiť si svoje teritórium, existovať navzdory tomu druhému. Hádky sú prinajmenšom súčasťou súrodeneckých vzťahov. Určite ste si s láskou predstavovali, ako harmonicky a súdržne si budú vaše deti nažívať, stmelené zoči-voči všetkým búrkam života. Museli ste sa však vrátiť späť na zem: vaše deti sa hádajú a vy niekedy cítite bezmocnosť pri pohľade na takéto konfliktné vzťahy. Aké sú príčiny hádok a kde sú hranice, keď už majú rodičia zasiahnuť? Je nutné trestať alebo stačí len odviesť pozornosť od problému? Ako získať odstup a vytvoriť príjemnú atmosféru? Inšpirujte sa aj vy konkrétnymi životnými situáciami a cennými skúsenosťami, ktoré nájdete v tejto knihe.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
319017
Názov
Ako zvládnuť hádky medzi súrodencami
Podnázov
Je dôležité vedieť rozlíšiť bezvýznamné hašterenie
EAN/ISBN
9788080742621
Forma
Brožovaná
Autor
Anne Gavini
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
56
Rozmer
115×185
Hmotnosť
0,06
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako zvládnuť hádky medzi súrodencami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.