K-Sloboda zvierat 2018

SVK Slovensky Sloboda zvierat2017/12

Doplnk. tovar: K-Sloboda zvierat 2018 - 1. vydanie
Katalógové číslo: 318730 viac »
8,88

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Doplnk. tovar: K-Sloboda zvierat 2018

Charitatívny kalendár Slobody zvierat sa už tradične skladá z fotografií osôb verejného života so zvieratami z útulku. Výťažok z predaja kalendára bude využitý na záchranu zvierat v núdzi. Sloboda zvierat je celoslovenská organizácia na ochranu práv, zdravia a pohody zvierat. Svoju činnosť realizujeme formou osvety, vzdelávania, kampaní ale najmä priamej záchrany zvierat. Okrem centra v Bratislave má Sloboda zvierat 26 regionálnych útulkov po celom Slovensku. Aj vďaka nim sa nám v minulom roku podarilo zachrániť 7779 zvierat. Väčšine psíkov a mačičiek sme našli nový láskavý domov prostredníctvom domácich a zahraničných adopcií. Našim inšpektorom z Linky proti krutosti sa podarilo odobrať 267 zvierat z rúk tyranov a umiestniť ich v našich útulkoch. Aj pre nás samých sú to ohromujúce čísla, avšak jednotlivé osudy nás dojímajú najviac, za každým príbehom je jeden zachránený život... Nakoniec, správy a fotografie z nových domovov nám každodenne dávajú vieru v zmysel našej práce a silu pokračovať. Kampane a vzdelávanie sa ukazujú ako správna cesta, bezpráviu a zlu páchanému na zvieratách totiž treba predchádzať. Ľudia musia poznať pravdu o krutostiach kožušinového priemyslu, veľkochovov hospodárskych zvierat či cirkusov. Len tak sa môže naša spoločnosť posunúť ďalej a náš svet sa môže stať lepším miestom pre ľudí i zvieratá. Pomáhať môžeme len vďaka vám - darcom, dobrovoľníkom, milovníkom zvierat a vašej štedrej, obetavej podpore. Z celého srdca VÁM ĎAKUJEME.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
318730
Názov
K-Sloboda zvierat 2018
EAN/ISBN
0392991
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Doplnk. tovar
Rok vydania
2017/12
Rozsah
14
Rozmer
404×300×8 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
K-Sloboda zvierat 2018 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.