Všetko, čo nám zostalo

Niektoré tajomstvá sa nedajú pochovať

Kerry Lonsdaleová

SVK Slovensky IKAR2018/05

Kniha: Všetko, čo nám zostalo - Niektoré tajomstvá sa nedajú pochovať - 1. vydanie - Kerry Lonsdaleová
Katalógové číslo: 318701 viac »
Séria kníh: Všetko
Všetko
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
0,95

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Všetko, čo nám zostalo

Niektoré tajomstvá sa nedajú pochovať

Brilantný debut s nečakanými zvratmi Všetko, čo nám ostalo skúma akú hlbokú spúšť môže zanechať strata blízkeho človeka, ale aj aká veľká môže byť eufória z nájdenia novej lásky, či napätie z hľadania pravdy.

Šéfkuchárka Aimee má perfektný recept na perfektný život: vydať sa za svoju detskú lásku, založiť si rodinu, odkúpiť a viesť reštauráciu svojich rodičov. Keď však v Mexiku jej snúbenec James Donato zmizne pri nehode na plachetnici, na ktorej chytal ryby spolu so svojím obchodným partnerom, Aimee sa zrúti jej vysnívaný svet. Namiesto ich svadobného dňa, keď Aimee mala kráčať k oltáru ako nevesta, sa všetci stretnú na pohrebe.

James bol pre Aimee všetkým - životnou láskou, oporou a istotou v najťažších časoch. Teraz sa musí vzchopiť a vybudovať si nový život. Smrť snúbenca jej však stále nedá pokoj. Keď zistí, že všetko bolo inak a James možno žije, rozhodne sa odcestovať do Mexika a nájsť pravdu. Odhaľuje temné tajomstvá Jamesa a jeho rodiny, ktoré spochybňujú celý ich spoločný život ktorý si vybudovali a vysnívali. Pravda jej môže priniesť oslobodenie, alebo ju úplne zničiť...

Z anglického originálu Everything We Keep (Lake Union, USA 2016) preložila Zuzana Thérová.

© 2018 Literama


Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
318701
Názov
Všetko, čo nám zostalo
Podnázov
Niektoré tajomstvá sa nedajú pochovať
EAN/ISBN
9788055159492
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kerry Lonsdaleová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/05
Rozsah
320
Rozmer
200×125×29 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Oprela som sa o dvere a zviezla sa na dlážku. Oči sa mi privierali, hlava sa motala od vína, no po chvíli mi do zastretej mysle prenikli zvuky a vône. Tikot hodín na kozubovej rímse. Tlmený bzukot klimatizácie. Vôňa citrónovej trávy a kokosu z horiacich sviečok.

Prudko som otvorila oči. Tie sviece musím okamžite zhasnúť!

Keď som sa omámene štverala na nohy, všimla som si pod kuchynskou stoličkou kúsok papiera. Zložený napoly stál opretý o nohu stoličky ako miniatúrny stan. Zdvihla som ho a zadívala sa na text.

Lucy Saundersová.

Tá jasnovidka z Jamesovho pohrebu! Takmer som na ňu zabudla. Vizitka musela Nadii vypadnúť z kabelky. Stála som a vytriešťala na ňu oči.

James je nažive, zašepkal mi v hlave Lacin hlas.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Všetko, čo nám zostalo zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.