Učiť sa a vyhrávať

John Kavanagh

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2017/11

Kniha: Učiť sa a vyhrávať - 1. vydanie - John Kavanagh
Katalógové číslo: 318574 viac »
7,89

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Učiť sa a vyhrávať

Ak si niekto myslí, že zmiešané bojové umenia (MMA) sú len o svalnatých a po boji túžiacich mladých mužoch, tréner mnohých popredných bojovníkov John Kavanagh mu práve v tejto knihe vysvetlí, ako veľmi sa mýli. Zmiešané bojové umenia sú o vytrvalosti, cieľavedomosti, koncentrácii a pevnej vôli, o nezlomnej túžbe prekonať pri dosahovaní svojho cieľa akúkoľvek prekážku, čoho dôkazom je aj Conor McGregor, vari najznámejší a najúspešnejší Kavanaghov zverenec.Kniha Trénerova cesta nielen vysvetľuje podstatu MMA a vyvracia bežne zaužívaný názor, že ide o neľútostné súboje v klietke, ale zároveň rozpráva o životnej ceste Conora McGregora, ktorý sa vďaka svojmu trénerovi, ale predovšetkým vďaka vlastnej ctižiadostivosti a ambicióznosti vypracoval až na samý vrchol MMA, stal sa nielen mediálnou ikonou tohto športu, ale aj jeho žijúcou legendou.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
318574
Názov
Učiť sa a vyhrávať
EAN/ISBN
9788089311965
Forma
Pevná, s prebalom
Poznámka
1. vydanie
Autor
John Kavanagh
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
264
Rozmer
13×21×1 cm
Hmotnosť
0,10
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
28%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Učiť sa a vyhrávať zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.