Príťažlivosť

Ako priťahovať ženy úplne prirodzene tým, aký si, bez miliónov na účte, bavoráka v garáži, tehličiek na bruchu či výzoru Taliana

Michal Kopecký

SVK Slovensky Magnet na ženy2017

Kniha: Príťažlivosť - Ako priťahovať ženy úplne prirodzene tým, aký si, bez miliónov na účte, bavoráka v garáži, tehličiek na bruchu či výzoru Taliana - 2.vydanie - Michal Kopecký
Katalógové číslo: 318247 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Príťažlivosť

Ako priťahovať ženy úplne prirodzene tým, aký si, bez miliónov na účte, bavoráka v garáži, tehličiek na bruchu či výzoru Taliana

Čo je Príťažlivosť?

Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”. NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy ti pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré si doteraz skúšal. NIE je to o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s tebou užiť viac žien, ako si si doteraz vedel predstaviť.

Príťažlivosť je tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú. Vďaka nej bude pre teba možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžiš, ale pomôže ti aj v tom, aby ťa ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle. A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby si bol pre ženy príťažlivý, nepotrebuješ mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana. V tomto momente máš vo svojich rukách tie najlepšie koncepty vytvárania osobnej príťažlivosti, ktoré dokážu z teba spraviť Magnet pre ženy.

Autor Michal Kopecký je zakladateľom najpopulárnejšieho slovenského blogu o mužoch, ženách a vzťahoch akozbalit.sk a autorom prémiových kurzov, ktorými do dnešného dňa prešla vyše tisícka chlapov.

Michalovím cieľom je pomôcť chlapom stať sa o niečo schopnejšími a príťažlivejšími a priniesť tak ženám lepšie zážitky. Verí, že keď budú chlapi makať na sebe, na svojom sebavedomí, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, nasilu baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky a finty “baličov”.

Nenaháňaj ženy! Nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa MAGNETOM NA ŽENY!

Aplikovaním informácií a rád z tejto knihy dosiahneš zlepšenie v desiatich smeroch:

Budeš oveľa šťastnejší a spokojnejší so sebou samým a so životom celkovo

Začneš sa cítiť uvoľnene a sebavedomo aj pri krásnych a atraktívnych ženách

Zvýši sa tvoje sebavedomie a sebahodnota

Budeš pre ženy oveľa zaujímavejší a začnú na teba myslieť a premýšľať nad tebou

Začneš priťahovať lepšie a kvalitnejšie ženy

Prestaneš riešiť odmietnutia a začneš si ich užívať

Ty si začneš vyberať, s ktorou ženou chceš tráviť čas

Budeš viac naplnený tým, kto skutočne si, bez rôznych masiek, hier či manipulačných techník

Budeš si užívať viac sexu ako kedykoľvek pred tým

A začneš byť pre ženy vhodný aj ako partner do vzťahu

Všetky tieto (a ďalšie) zlepšenia dosiahli už tisíce chlapov, ktorí navštevovali môj blog akozbalit.sk alebo absolvovali niektorý z mojich prémiových programov. Už si čakal dosť! Teraz je rad na tebe…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
318247
Názov
Príťažlivosť
Podnázov
Ako priťahovať ženy úplne prirodzene tým, aký si,
EAN/ISBN
9788097229627
Forma
Brožovaná
Poznámka
2.vydanie
Autor
Michal Kopecký
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
230
Rozmer
142×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Ján 5 z 5
16.03.2020 03:03:32

Slušna kniha s hodnotnými informáciami, ktoré Vám pomôžu zlepšiť vzťah k samému sebe. Taktiež autor poukazuje na to akým spôsobom sa stáť lepším chlapom. Jeho rady sú veľkým prínosom.