Nebudem hrať divadlo pred Božou tvárou

Max Kašparů

SVK Slovensky BeneMedia2017/11

Kniha: Nebudem hrať divadlo pred Božou tvárou - Max Kašparů
Katalógové číslo: 318119 viac »
11,48

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nebudem hrať divadlo pred Božou tvárou

Poznali sme ho ešte ako diakona a psychiatra a mnohí sme aj čítali knihy alebo počúvali jeho prednášky. Kto je však Max Kašparů zblízka? Aká je jeho životná cesta, čo sa skrýva „za“…? Kniha prináša silný rozhovor s h. prof. PaedDr. ThDr. MUDr. et MUDr. Jaroslavom Maxmiliánom Kašparů, PhD., Dr. h. c., človekom, ktorý je dnes gréckokatolíckym kňazom, no celý život odmietal hrať pred Božou tvárou divadlo. V knižnom rozhovore sa dočítate: - o tom, že tu vôbec nemusel byť, ak by sa jeho mama rozhodla inak, a tiež o jeho náročnom detstve bez otca; - o zmarenej svadbe s nevestou, ktorá to vzdala pár dní pred obradom, ale aj o novej známosti, trvajúcej len pár hodín, ale zavŕšenej úspešnou svadbou a doterajším pevným manželstvom; - o domácich poštových holuboch, vysokoškolských skúškach, skúsenostiach s hypnózou i o písaní poézie; - o aktuálnej kňazskej službe i o tom, že niekedy je v spovednici lekárom i kňazom zároveň. V knihe nájdete aj poctivé rady do života: - na čo si pred manželstvom dávať pozor a aké sú nášľapné míny v manželstve; - čo s chorými manželstvami, v ktorých môže byť jeden z manželov psychopat; - ako v živote nevyhorieť a mať zdravé telo, ducha i dušu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
318119
Názov
Nebudem hrať divadlo pred Božou tvárou
EAN/ISBN
9788097258733
Forma
Brožovaná
Autor
Max Kašparů
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
200
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,38
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nebudem hrať divadlo pred Božou tvárou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.