Repetitórium kriminalistiky

Druhé, prepracované a doplnené (aktualizované) vydanie

Peter Polák; Jozef Kubala

SVK Slovensky Wolters Kluwer2017/11

Kniha: Repetitórium kriminalistiky - Druhé, prepracované a doplnené (aktualizované) vydanie - Peter Polák; Jozef Kubala
Katalógové číslo: 317872 viac »
13,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Repetitórium kriminalistiky

Druhé, prepracované a doplnené (aktualizované) vydanie

Učebná pomôcka – Repetitórium kriminalistiky predstavuje výsledok snáh autorov priblížiť základné poznatky týkajúce sa kriminalistiky odlišným spôsobom, a to v podobe logického usporiadania do štyridsiatich siedmich nosných hesiel. Ide o druhé, prepracované a doplnené (aktualizované) vydanie tejto učebnej pomôcky. Jednotlivé heslá stručne, výstižne a prehľadným spôsobom približujú najzákladnejšie aktuálne poznatky o jednotlivých kategóriách kriminalistiky tak, aby jednotlivé čiastkové problematiky vytvorili ucelený systém informácií. V závislosti od uvedených skutočností sa učebná pomôcka člení na päť nadväzujúcich častí: úvod do kriminalistiky a základné kriminalistické kategórie, kriminalistická technika, kriminalistická taktika, metódy skúmania kriminalistických stôp v kybernetickom priestore a metodika vyšetrovania trestných činov. Obsah učebnej pomôcky tvorí aj samostatná príloha ku kriminalistickej taktike, ktorá názorným spôsobom dopĺňa texty rovnomennej teoretickej časti.
Repetitórium kriminalistiky má vysokoškolským študentom práva a príbuzných študijných odborov, ale aj iným záujemcom z radov odbornej verejnosti, poskytnúť základné, logicky a prehľadným spôsobom usporiadané informácie o systéme a o jednotlivých častiach kriminalistiky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
317872
Názov
Repetitórium kriminalistiky
Podnázov
Druhé, prepracované a doplnené (aktualizované) vyd
EAN/ISBN
9788081687396
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Peter Polák; Jozef Kubala
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
180
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
0,47
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Repetitórium kriminalistiky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.