Štvorhodinový pracovný týždeň

rozšírené a aktualizované vydanie

Timothy Ferriss

SVK Slovensky TATRAN2017/11

Kniha: Štvorhodinový pracovný týždeň - rozšírené a aktualizované vydanie - 1. vydanie - Timothy Ferriss
New York Times Bestseller
Katalógové číslo: 317841 viac »
Ušetríte až 3,42 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,48
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Štvorhodinový pracovný týždeň

rozšírené a aktualizované vydanie

Životný štýl, keď mladý človek len drie a skutočný život odkladá na dôchodok, je dnes už prežitok, tvrdí autor. Vo svojej knihe vysvetľuje, že luxusný životný štýl, ktorý si pred dvadsiatimi rokmi užívali len milionári, je dnes dostupný každému. Stačí len využiť všetky moderné možnosti. Tim Ferriss sa tajomstvám Novodobých boháčov učil viac ako päť rokov. Táto rýchlo sa rozširujúca subkultúra združuje členov, ktorí prestali neustále odkladať vlastný život na potom a vyznávajú novú filozofiu času a mobility. Pomocou nej si vybudovali luxusný životný štýl tu a teraz. Či ste prepracovaný zamestnanec alebo podnikateľ uväznený vo vlastnej firme, táto kniha vám poslúži ako kompas v revolučnom novom svete. Pridajte sa k Timovi Ferrissovi a on vás naučí: •Aký zásadný rozdiel je medzi absolútnym a relatívnym príjmom. •Ako si vycvičiť vlastného šéfa tak, že viac ocení váš výkon ako prítomnosť, alebo ako odísť z práce (alebo vlastnej firmy), ak sa vaša situácia nedá zvrátiť. •Aká múza vám zabezpečí automatický peňažný tok a ako si ju vytvoriť za 2 – 4 týždne. •Ako si pestovať selektívnu ignoráciu a získať čas vďaka nízkoinformačnej diéte. •Aké tajomstvá skrývajú riaditelia na diaľku. •Ako sa zadarmo ubytovať kdekoľvek na svete a zohnať letenky o 50 – 80 % lacnejšie. •Ako zaplniť prázdnotu a začať zmysluplne žiť, keď sa zbavíte práce a viac nemusíte sedieť v kancelárii. To všetko môžete dosiahnuť aj vy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
317841
Názov
Štvorhodinový pracovný týždeň
Podnázov
rozšírené a aktualizované vydanie
EAN/ISBN
9788022208956
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Timothy Ferriss
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
400
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
0,55
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Štvorhodinový pracovný týždeň zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.