Nekonečná prítomnosť

Enza Vita

SVK Slovensky IKAR2018/04

Kniha: Nekonečná prítomnosť - 1. vydanie - Enza Vita
Katalógové číslo: 317709 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nekonečná prítomnosť

Táto praktická príručka, prostredníctvom ktorej možno v každodennom živote dosiahnuť stav duchovnej bdelosti, je založená na autorkinej hlbokej skúsenosti s osvietením. Je určená každému, kto sa kedy vydal po duchovnej ceste, pričom odhaľuje ohromujúcu pravdu prebudenia: to, čo hľadáme, sa nachádza tu a teraz a bolo to tu odjakživa. 

Enza Vitová objasňuje podstatu skutočnej meditácie, ktorá spočíva skôr v tom, že človek sa odpúta od snahy všetko ovládať, a nie v tom, aby kontroloval svoje zážitky. Autorka v kapitolách zvaných Chvíľa na zamyslenie ponúka cvičenia, ako aj rôzne podnety, ktoré by čitateľovi mali pomôcť v tom, aby sa odpútal od svojich myšlienok a dosiahol skutočné uvedomenie. Táto kniha dokazuje, že je skutočne možné vymaniť sa z kolobehu utrpenia, spôsobeného myšlienkami a emóciami, a že osvietenie nie je nedostupný ideál, ale možno ho dosiahnuť aj v našom každodennom živote. 

Z anglického originálu Instant Presence (Watkins, an imprint of Watkins Media Limited, London 2017) preložil Peter Macsovszky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
317709
Názov
Nekonečná prítomnosť
EAN/ISBN
9788055159270
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Enza Vita
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
192
Rozmer
200×125×14 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nekonečná prítomnosť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.