Bavilo ma žiť

Abby Fabiaschiová

SVK Slovensky IKAR2018/04

Kniha: Bavilo ma žiť - 1. vydanie - Abby Fabiaschiová
Katalógové číslo: 317690 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bavilo ma žiť

Maddy je oddaná manželka a matka sedemnásťročnej Eve. Stará sa o domácnosť, má pre každého čas a je skvelou hostiteľkou. Vždy pamätá v prvom rade na druhých a v neľahkých životných chvíľach vie dobre poradiť. Pre svoju rodinu je bezpečným prístavom... až do chvíle, keď jedného dňa dobrovoľne odíde zo sveta. 

Jej manželovi Bradymu a dospievajúcej Eve to zlomí srdce. Dookola si kladú otázku, čo sa mohlo stať. Ako mohla milovaná osoba tak náhle a zdanlivo bezdôvodne odísť z ich života? Ako majú pokračovať bez nej? 

Z jej denníka sa o nej dozvedajú viac. Zisťujú, že ju vôbec nepoznali, a musia čeliť aj nepríjemnej pravde o sebe. Lenže Maddy ešte nie je pripravená celkom opustiť svoju rodinu. Najskôr chce za seba nájsť náhradu. Do oka jej padne krásna a spontánna Rory. Vysvitne, že sama prežila osobnú tragédiu. 

Čo sa skrýva za Maddinou záhadnou smrťou? Zmieri sa jej rodina s minulosťou a nájde šťastie v ďalšom živote bez nej? 

Z anglického originálu I Liked My Life (St. Martin Press, New York 2017) preložila Lucia Lukáčová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
317690
Názov
Bavilo ma žiť
EAN/ISBN
9788055159119
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Abby Fabiaschiová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
304
Rozmer
200×125×28 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Ďakujem, vyzerá to chutne,“ poviem, ani sa nepozriem. Už-už zatváram dvere, keď vtom do nich strčí ruku, akoby niekomu držala výťah.
Čo sa to deje s rozvedenými susedkami? Desia ma na smrť.
„Počkajte! Prosím, počkajte,“ zvolá Mary. Vklinenú ruku nahradí celé telo.
„Práve som prišiel, musím dozrieť na Eve.“ Mary sa na tvári nepohne ani sval a nezmení ani polohu tela. Je na misii. Všetky sú na misii. Striedajú sa mi predo dvermi a núkajú mi polievku, víno či domáci tvarohový koláč. Možno som paranoidný, možno mi len chcú pomôcť. Ale zo štatistického hľadiska je pozoruhodné, že ani jedna filantropka nežije v manželstve. Viem, že Maddy by ma nazvala cynikom. Nemám však vierohodnejšie vysvetlenie pre Marinu láskavosť, iba to, že nie je spokojná so svojím balíčkom manželskej údržby.
Mary si zahryzne do pery. Asi to má byť zvodné, no pôsobí to skôr bolestivo. „To je milé,“ vyjachtá. „Počula som, že ste skvelý otec. Eve je skvelé dieťa. Občas ju vídam v aute. Je vážne, vážne skvelá. Jednoducho skvelá.“ Pri jej obmedzenom výbere slov ma celý rozhovor ešte väčšmi vytočí. Vždy keď tak rozprávala Eve, Maddy priniesla synonymický slovník a prinútila ju, aby si rozšírila slovnú zásobu. Zvažujem, či nemám použiť jej taktiku.
„Vedeli ste, že nemám deti?“
Ježišikriste. Naozaj zaklipkala mihalnicami? Odkiaľ by som to asi mohol vedieť? Ešte pred dvoma minútami som netušil, že sa volá Mary. „Nie.“
„Je to tak, nikdy som do toho nevhupla. Takže mám čas, keby ste niekedy potrebovali výpomoc.“
Skvelé. Šibnutá ženská so stratégiou.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bavilo ma žiť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.