Dokonalá nedokonalosť

umenie a zmysel cvičenia jogy

Baron Baptiste

SVK Slovensky Citadella2017/11

Kniha: Dokonalá nedokonalosť - umenie a zmysel cvičenia jogy - Baron Baptiste
Katalógové číslo: 316955 viac »
Ušetríte až 1,22 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,68
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dokonalá nedokonalosť

umenie a zmysel cvičenia jogy

„Plynúť s prúdom je vznešená a príjemná skúsenosť, ak dovolíte veciam napredovať podľa ich prirodzenosti. Všetci dobre vieme, aký je to pocit, keď sa naše telo, dych a energia pri cvičení zjednotia, aby sme na seba mohli preberať fyzické podoby ásan. Ale taktiež viete, že cvičenie jogy je dokonale nedokonalé, preto sa môže stať, že hneď ďalší deň uviaznete na plytčine a váš progres sa spomalí, či dokonca celkom zastaví. Plynúť s prúdom znamená, že vás podobné chvíle nerozhodia. Aj vtedy budete cítiť plynutie prúdu (hoci sa stenčí na pramienok) a budete vedieť, že znovu zosilnie. Skôr či neskôr vás spoľahlivo ponesie až k cieľu. Už len samotný fakt, že prijímate veci také, aké sú, je znakom, že plyniete s prúdom. Niekedy spomalíte len na chvíľu, inokedy to potrvá dlhšie. Vy však v každom prípade vytrváte, lebo chápete, že to patrí k prirodzenému vývoju – ako pri cvičení, tak aj v živote. Ak plyniete s prúdom, budete vedieť aj na prípadné spomalenie reagovať s rozvahou a vo výsledku tento čas zúročíte produktívne… Cieľom tejto knihy je podporiť vás vo vašom vlastnom pátraní, pretože transformačnú silu vedomostí objavíme až vtedy, keď si ich zvnútorníme prostredníctvom osobnej skúsenosti. Nech vám teda základné poznatky z tejto knihy osvietia cestu, vlejú nové sily, inšpirujú ďalšie možnosti rozvíjať sa a naplnia váš život milosťou a dôverou, ktorú hľadáte.“
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316955
Názov
Dokonalá nedokonalosť
Podnázov
umenie a zmysel cvičenia jogy
EAN/ISBN
9788081820908
Forma
Brožovaná
Autor
Baron Baptiste
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
160
Rozmer
140×200
Hmotnosť
0,16
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dokonalá nedokonalosť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.