Motivačný kalendár 2018

SVK Slovensky I Can Academy2017

Kniha: Motivačný kalendár 2018
Katalógové číslo: 316286 viac »
3,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Motivačný kalendár 2018

Prostredie, v ktorom žijeme a pracujeme, vplýva až z 30 % na náš celkový pocit šťastia. Veríme preto, že keď si vytvoríme domov alebo kanceláriu plnú pozitívnych podnetov, môže sa to pozitívne odraziť na našom šťastí, úspechu, vzťahoch, aj zdraví. Motivačný kalendár 2018 je jeden zo spôsobov, ako dodať vášmu osobnému priestoru pozitívne myšlienky, ktoré vás budú podporovať každý deň počas celého roka. *Starostlivo vybrané citáty budú na vás pozitívne vplývať vždy, keď im venujete pozornosť. *Kalendár vám pomôže vytvoriť nové prospešné zvyky. *Priestor pre váš cieľ mesiaca spolu s fotografiou vám pomôžu udržať zameranie na to, čo je teraz pre vás dôležité – či už sú to veľké ciele alebo rovnováha v živote. *Výzva mesiaca vám umožnia zaviesť citáty do praxe a vyjsť zo zóny komfortu a budovať tak svoje sebavedomie. Motivačný kalendár 2018 sme tento rok spravili v edícii Som Idealista, takže sa môžete tešiť aj na 6 výnimočných myšlienok z tohto úžasného projektu. Čo v kalendári nájdete: *Každý mesiac nové citáty usporiadané tak, aby spolu dávali ešte väčší zmysel ako samotné. *Miesto na sledovanie vašich nových prospešných zvykov. *Miesto, kde si napíšete cieľ na každý mesiac. *Priestor na obrázok vášho cieľa. *Kalendár menín. *Výzvy mesiaca, ktoré vám pomôžu zaviesť citáty do praxe a budovať sebavedomie. *6 strán v edícii Som Idealista
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316286
Názov
Motivačný kalendár 2018
EAN/ISBN
8588006151190
Forma
Špirálová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
14
Rozmer
298×420
Hmotnosť
0,23
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Motivačný kalendár 2018 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.