Moje meno je Nikto

Kto špehuje špiónov?

Matthew Richardson

SVK Slovensky IKAR2018/02

Kniha: Moje meno je Nikto - Kto špehuje špiónov? - 1. vydanie - Matthew Richardson
Katalógové číslo: 316134 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Moje meno je Nikto

Kto špehuje špiónov?

Kto špehuje špiónov?

Sofistikovaný, dynamický a vzrušujúci thriller. Tajomstvo, ktoré mení všetko... Určite strhne fanúšikov románu Ja, pútnik a seriálov V mene vlasti a Nočný recepčný.  

Solomon Vine patrí k najlepším špiónom svojej generácie a pred sebou má skvelé vyhliadky. Keď však za nevysvetliteľných okolností zastrelia istého dôležitého väzňa, ktorého mal strážiť, čaká ho suspendácia a služobné vyhnanstvo.

Po troch mesiacoch v Istanbule unesú riaditeľa tamojšej expozitúry MI6 Gabriela Wilda z jeho vlastného bytu. Situácia sa komplikuje, nikto nevie, komu môže veriť, a vtedy si niekto spomenie na najstaršieho priateľa nezvestného muža: Solomona Vina. Keďže ho postavili mimo služby, môže pracovať na vlastnú päsť a nikomu sa nemusí zodpovedať. Na pomoc mu pridelia Rose, manželku uneseného riaditeľa expozitúry a Vinovu niekdajšiu veľkú lásku.

Vine sa zaťato snaží odhaliť pravdu, ale pri svojom pátraní čoskoro zistí, že za únosom sa skrýva niečo oveľa temnejšie. A že v stávke je viac ako život jedného špióna.

Strhujúci, viacvrstvový a odvážny debut dvadsaťšesťročnej vychádzajúcej hviezdy Matthewa Richardsona vychádza z dôkladnej znalosti zákulisia londýnskej politiky a nadchne každého fanúšika špionážnych trilerov.

Preložila Jana Seichertová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316134
Názov
Moje meno je Nikto
Podnázov
Kto špehuje špiónov?
EAN/ISBN
9788055158495
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Matthew Richardson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/02
Rozsah
328
Rozmer
200×125×25 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Vine počká, kým na miestnosť padne stiesňujúce ticho - potrebuje, aby na podozrivého doľahlo celou svojou silou. Nie je tu nikto iný, kto by ho zachránil. Výsluch neprebieha na oficiálnej pôde veľvyslanectva zmäkčenej pravidlami, nariadeniami a vyhláškami. Podozrivý nemá so sebou armádu advokátov pripravených napadnúť spôsob vedenia výsluchu. Majú ho iba pre seba

a môžu s ním robiť, čo sa im zachce.

„Vy ma nechápete,“ ozve sa znovu muž a v hlase mu zaznie ostrejší tón. Nakloní sa, celú váhu jeho trupu teraz nesú lakte. Napriek putám pohybuje rukami zručne a ukazovákom pichá do dosky stola v rytme svojich slov. „To, čo viem, všetko zmení. Mýlite sa, ak si myslíte, že tomu zabránite.“

Vine sa načiahne za spisom a zamáva ním. Keď ho otvorí, očami preletí prvú stranu.

„Záznamy hovorov z mobilného telefónu dokazujú váš nedávny kontakt s piatimi britskými občanmi, ktorí vycestovali do Sýrie,“ informuje podozrivého. „Máme dôkazy, že im dodali falošné pasy a ilegálne zbrane. Vláda jej veličenstva má samotku, ktorú pripravili špeciálne pre vás, až sa vrátite domov. Materiály v týchto doskách stačia na to, aby vás odsúdili na doživotie. Napíšte nám mená svojich kontaktov a potom sa môžeme porozprávať.“

Muž zdvihne oči a pery sa mu skrivia do úsmevu. Nie je to reflexný pohyb, ale premyslený ťah. Na tvári vyčarí pobavený výraz.

„Nečaká ma nijaký súdny proces, nijaký trest a nijaká cela,“ prednesie sebaisto.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moje meno je Nikto zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.