Zdravie v ohrození

Trpká pravda o sladkom cukre

Jiří Kuchař Josef Jonáš

SVK Slovensky NOXI2017/11

Kniha: Zdravie v ohrození - Trpká pravda o sladkom cukre - 1. vydanie - Jiří Kuchař, Josef Jonáš
Závislosť na cukre je porovnateľná so závislosťou alkoholika alebo feťáka
Katalógové číslo: 315684 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
5,32

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zdravie v ohrození

Trpká pravda o sladkom cukre

Na základe desiatok vedeckých štúdií MUDr. Jonáš ukazuje, že rafinovaný cukor je vinníkom celej rady problémov, od akné, zubného kazu, cukrovky, steatózy - stukovatenej pečene, infarktu myokardu, gynekologických problémov a osteoporózy až po nádorové ochorenia a mozgové poškodenie, vrátane chronického nedostatku vitamínov a dôležitých minerálov.

Závislosť na cukre je porovnateľná so závislosťou alkoholika alebo feťáka. Rovnako ako alkoholik nie je schopný vypiť len trošku alkoholu, bez toho aby si dal ďalší, ani človek závislý na cukre sa neuspokojí len s troškou sladkostí. Robert Lustig

Zdôrazňujeme, že pokiaľ táto kniha hovorí o nebezpečnosti cukru, nejde o prirodzene sladké potraviny, ale o druhy cukru vyrábané v továrňach izolovane technologickými postupmi, ktoré v najrôznejšej podobe ovládajú dnešný trh. Prírodný cukor je dokonalým zázrakom stvorenia a žiadny priemysel ho nedokáže napodobniť!

Kniha prináša veľmi trpkú pravdu o cukre vyrábanom technologickými postupmi. Je určená ľudom, ktorí chcú poznať všetky neblahé dôsledky jeho konzumácie, zbaviť a svojej závislosti na ňom a doslova tak zachrániť svoje ohrozené zdravie. Je veľmi užitočná pre chorých, ale aj pre tých, ktorí roky bezúspešne bojujú s nadváhou a únavou.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315684
Názov
Zdravie v ohrození
Podnázov
Trpká pravda o sladkom cukre
EAN/ISBN
9788081114663
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jiří Kuchař, Josef Jonáš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
268
Rozmer
200×125×10 mm
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zdravie v ohrození zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.