Narcizmus a politika

sny o sláve

Jerrold M. Post

SVK Slovensky Vydavateľstvo F2017

Kniha: Narcizmus a politika - sny o sláve - Jerrold M. Post
Katalógové číslo: 315013 viac »
Ušetríte až 7,20 € z bežnej ceny 35,90
A navyše získate 28 vernostných bodov
28,70
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Narcizmus a politika

sny o sláve

„V diele Narcizmus a politika: Sny o sláve Jerrold Post vychádza zo svojich psychoanalytických štúdií o otázkach sebaúcty a snaží sa nájsť čo najširšie súvislosti medzi touto premenlivou kvalitou a životnými osudmi prominentných osobností. V tejto výnimočnej knihe nájdeme vyvážený pohľad na adaptívne a maladaptívne aspekty narcizmu a na ich priaznivý alebo deštruktívny vplyv na vývin jedinca a na skutočnosť, či ako vodca uspeje. Čitateľ si príde na svoje vďaka životným príbehom jednotlivých osobností, ktoré sú podané veľmi zaujímavo. Túto knihu rozhodne odporúčam obom čitateľským obciam – odborníkom i bežnému čitateľovi.“ – Joseph D. Lichtenberg, M. D., zakladateľ a emeritný riaditeľ Inštitútu súčasnej psychoterapie a psychoanalýzy „Nie je veľa vedcov, ktorí dokážu spojiť skúsenosti z klinickej praxe, hĺbku teoretických vedomostí a politických skúseností, aby dokázali analyzovať prenikavý vplyv narcizmu v živote politikov. Jerrold Post to dokáže. Ak by ste si mali o tejto problematike prečítať iba jednu knihu, určite by to mala byť táto.“ – Stanley Renshon, The City University of New York „Ľudia potrebujú narcizmus, sebalásku, rovnako ako potrebujú chlieb a vodu. No niektorí ľudia z osobných dôvodov svoje narcistické potreby preháňajú. Jerrold M. Post sa už niekoľko desaťročí venuje analýze osobností politických a vojenských vodcov, ktorých správanie charakterizuje prehnaný a malígny narcizmus. Jeho kniha má mimoriadnu hodnotu najmä pre tých, čo chcú pochopiť vzťah medzi vodcom a jeho stúpencami a lepšie chápať situáciu vo svete. Je to najfascinujúcejšia a najpoučnejšia kniha s touto tematikou.“ – Vamik Volkan, M.D., autor knihy Enemies on the Couch: A Psychopolitical Journey Through War and Peace Prof. Jerrold M. Post, M.D. je profesorom psychiatrie, politickej psychológie a medzinárodných vzťahov a riaditeľ Programu politickej psychológie na Univerzite Georgea Washingtona.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315013
Názov
Narcizmus a politika
Podnázov
sny o sláve
EAN/ISBN
9788088952930
Forma
Brožovaná
Autor
Jerrold M. Post
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
264
Rozmer
165×235
Hmotnosť
0,44
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Narcizmus a politika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.