Sprievodca lesom

Čerpajte silu a energiu z potuliek lesom

Peter Wohlleben

SVK Slovensky TATRAN2017/09

Kniha: Sprievodca lesom - Čerpajte silu a energiu z potuliek lesom - Peter Wohlleben
Katalógové číslo: 315009 viac »
Ušetríte až 1,61 € z bežnej ceny 8,39
A navyše získate 6 vernostných bodov
Séria kníh: Život stromov a zvierat
Život stromov a zvierat
Titul je zaradený v tejto sérii
6,78
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sprievodca lesom

Čerpajte silu a energiu z potuliek lesom

Peter Wohlleben, autor bestselleru Tajný život stromov, sa s vami delí o to najdôležitejšie zo svojich poznatkov o lese: názorne, zábavnou formou a v prepojení s praxou. Lesy sú jeho prácou, práca so stromami zasa jeho životom. 

Zanietený lesník a autor Peter Wohlleben pri sprevádzaní lesom odovzdáva ľuďom svoje rozsiahle vedomosti o stromoch. Jeho kniha predstavuje výdatnú i pôsobivú cestu svetom objavovania. Autor fundovane zoznamuje čitateľov s najdôležitejšími listnatými i ihličnatými stromami: čím sú charakteristické, ktoré môžu počas búrky skutočne poskytnúť ochranu – a ktorým patrí budúcnosť. Objasňuje lásku k lesu a nové nadšenie pre palivové drevo. Rozpráva o líščích norách starých ako stredoveké hrázdené domy, o brezách, ktoré v noci upadajú do hlbokého spánku, a tiež o obdivuhodných schopnostiach lesných bukov. Vysvetľuje, ako sa ideálne obliecť do lesa a ako poľovačka v Nemecku zažila nevídanú obrodu. Prezrádza, čo majú spoločné bresty s jaseňmi, prečo sú jedle biele, hoci ihličnany, v podstate listnaté stromy a prečo aj stromy môžu vo svojom vnútri ukrývať veľa vody. 

V knihe sa dočítate, ako sa orientovať v lese aj bez kompasu alebo GPS navigácie, ktoré bobule, huby, listy a výhonky sa dajú zbierať, trhať a konzumovať. Nájdete v nej odpovede aj na ďalšie otázky: Kde môžete stanovať, zakladať oheň a grilovať? Ako správne rozlíšite stopy zvierat, kedy a kde možno najlepšie pozorovať divú zver? Ako sa úplne prirodzeným spôsobom chrániť pred komármi, lesnými mravcami a kliešťami? Čo sa dá zažiť v lese s deťmi a čo v noci, ktorú v prírode strávite sami? Ako sa z februárových, májových, augustových či novembrových potuliek lesom stane neopakovateľný zážitok?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
315009
Názov
Sprievodca lesom
Podnázov
Čerpajte silu a energiu z potuliek lesom
EAN/ISBN
9788022208819
Forma
Pevná
Autor
Peter Wohlleben
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
208
Rozmer
130×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sprievodca lesom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.