Strom klamstiev

Frances Hardinge

SVK Slovensky MOTÝĽ2017/09

Kniha: Strom klamstiev - 1. vydanie - Frances Hardinge
Katalógové číslo: 314999 viac »
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Strom klamstiev

Lož môže byť niekedy silnejšia než pravda. 

Faith Sunderlyová vedie dvojitý život. Pre väčšinu ľudí je spoľahlivá, dôveryhodná, ale aj trochu nudná – jednoducho slušná mladá dáma, ktorá pozná svoje miesto v rodine aj spoločnosti. Hlboko vo vnútri je však ambiciózna, inteligentná, vnímavá a tiež veľmi zvedavá. Má povahu, ktorá nevie odolať tajomstvám. 

Najväčšia záhada jej života sa však začne odkrývať až vo chvíli, keď s rodinou prídu na odľahlý ostrov Vane. Krátko nato nájdu jej otca, známeho archeológa, za podozrivých okolností mŕtveho. Faith ani na chvíľu nezapochybuje, že ho niekto zavraždil. Rozhodne sa preto na vlastnú päsť pátrať po jeho vrahovi. Popri tom odhalí tajomstvo záhadného stromu, ktorý sa kŕmi klamstvami. Čím viac lží jeho majiteľ rozšíri, tým dôležitejšiu pravdu sa nakoniec dozvie. 

Faith však nie je jediná, ktorá vie o strome. Tých, ktorí po ňom bažia, je viac. Obyvatelia ostrova Vane postupne začínajú ukazovať svoju pravú tvár, ktorú skrývajú za pretvárkou, klamstvami a intrigami. 

Pomôže Strom klamstiev rozmotať klbko lží a umožní Faith nájsť otcovho vraha? A čo presne sa snažia utajiť obyvatelia pokojného ostrova Vane? 

Autorka Frances Hardingová pochádza z Anglicka a je uznávanou autorkou viacerých úspešných románov. Už od začiatku svojej spisovateľskej kariéry získavala rôzne ocenenia. Za knihu Strom klamstva získala prestížnu cenu Costa Book Award.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
314999
Názov
Strom klamstiev
EAN/ISBN
9788081641206
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Frances Hardinge
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
368
Rozmer
135×205
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Strom klamstiev zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.