Učiteľský zápisník 2017/2018

SVK Slovensky Elist2017/09

Kniha: Učiteľský zápisník 2017/2018 - 1. vydanie
Katalógové číslo: 314544 viac »
2,84

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Učiteľský zápisník 2017/2018

"Učiteľský zápisník 2017/2018 je jedinečný a na mieru šitý pomocník pre učiteľov, ktorí berú svoju prácu ako poslanie. Vďaka nemu budete mať všetky, informácie, ktoré najviac potrebujete vždy pri sebe a to vo veľmi kompaktnej podobe. Zápisník vytvorili učitelia a kým nadobudol súčasnú podobu, prešiel už niekoľkoročným vývojom. Práve podnety používateľov ho pomáhajú naďalej zlepšovať a prispôsobovať novým trendom, rovnako, ako sa menia aj učebné osnovy, aby novú generáciu vedeli pripraviť na to, čo bude v jej živote najdôležitejšie. Učiteľský zápisník nie je len tak hocijaký diárik, ale precízne pripravené majstrovské dielo, ktoré už pri prvom dotyku oceníte a pridá Vám elán do učenia. Vďaka kvalitnému prevedeniu s Vami vydrží celý školský rok. Má šitú väzbu, vďaka čomu sa vám nikdy nebudú strácať strany. Niektorí učitelia vravia, že vďaka nemu majú skvelý prehľad o celom školskom roku aj keď si v ňom listujú po rokoch. Takto si môžete aj vy pripomenúť, čo všetko ste v danom školskom roku zažili a aké vedomosti svojim žiakom odovzdali. Učiteľský zápisník je jedinečný aj svojim poslaním – je len pre učiteľov a ich potreby. Je datovaný od septembra 2017 do septembra 2018 tak, aby spĺňal požiadavky rozdeleného školského roka na dva polroky, myslí aj na prázdniny (samozrejme v prípade jarných prázdnin sú rôzne dátumy podľa regiónov). Pri spracovaní dbáme na vysokú kvalitu, ktorá zaručí jeho odolnosť voči náročnému používaniu. Je kompletne vyrobený na Slovensku, čím podporujeme lokálnu zamestnanosť. Obsahuje tieto časti: školský rok rozdelený na týždenné celky, prehľad významných dní, klasifikačnú časť, evidenciu zastupovania, poznámky a náčrty. Vaše povolanie učiteľa získa nový, doteraz nepoznaný rozmer."
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
314544
Názov
Učiteľský zápisník 2017/2018
EAN/ISBN
0391058
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
208
Rozmer
116×105×12 mm
Hmotnosť
0,16
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Učiteľský zápisník 2017/2018 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.