Kiko a tajomstvo papierového motýľa

Markéta Pilátová

SVK Slovensky PERFEKT2017/09

Kniha: Kiko a tajomstvo papierového motýľa - Markéta Pilátová
Katalógové číslo: 314470 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kiko a tajomstvo papierového motýľa

Knižka Markéty Pilátovej „Kiko a tajomstvo papierového motýľa“ je plná záhad. Tá prvá záhada, ako sa japonské dievčatko Kiko dostane na zámok v Kroměŕíži, sa vysvetlí hneď na začiatku. Jej otec je svetoznámy odborník, ktorý vie liečiť a opravovať vzácne staré knihy, aby ich príbehy nevybledli a aby si ich ľudia mohli čítať aj po niekoľkých storočiach. Bol teda ich reštaurátor, no Kiko hovorievala, že je lekár kníh. V knižnici kroměřížskeho zámku má opraviť už celkom zostarnuté stránky o slávnom Ryšavom kráľovi, ktorý kedysi dávno vyhnal z krajiny turecké vojská. A tu stojíme pred najväčšou záhadou. Pretože práve toto sa mu nie a nie podariť! Naopak. Každou novonanesenou farbou obrázok kráľa iba bledne a v jeho príbehu mizne čoraz viac stránok... Kto sa chce dozvedieť, čo za tým väzí, urobí dobre, ak bude Kiko sledovať pri jej dobrodružnom pátraní. To je i o tom, ako sa japonské dievčatko môže dorozumieť nielen s duchom zakliatej princeznej Františky, ale i s českými deťmi, ktorých reč nepozná, a predsa im v núdzi dokáže vysvetliť tajomstvo kúzelných japonských papierových motýľov i to, prečo ich v jednu chvíľu potrebuje od detí presne tisíc. A ako sa jej to podarí bez jediného českého slova, to samo je už nápad za milión.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
314470
Názov
Kiko a tajomstvo papierového motýľa
EAN/ISBN
9889279
Forma
Viazaná
Autor
Markéta Pilátová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
72
Rozmer
190x160
Hmotnosť
0,26
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kiko a tajomstvo papierového motýľa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.