Hora medzi nami

Charles Martin

SVK Slovensky MOTTO2017/10

Kniha: Hora medzi nami - Charles Martin
Katalógové číslo: 310680 viac »
Ušetríte až 3,47 € z bežnej ceny 14,99
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,52
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hora medzi nami

Strhujúci príbeh o láske a o prežití, v ktorého filmovej adaptácii žiaria svetové hviezdy Idris Elba a Kate Winslet. 

Prichádza búrka a na letisku v Salt Lake City zrušili lety. Novinárka Ashley sa obáva, že nestihne vlastnú svadbu, a na chirurga Bena čakajú pacienti. 

Hoci sa vôbec nepoznajú, objednajú si spolu charterový let, aby sa dostali domov skôr. Ich lietadlo však havaruje a oni sa ocitnú uprostred zasnežených hôr bez nádeje na záchranu. 

Hľadajú k sebe vzťah, prehodnocujú minulosť a v extrémnych podmienkach bojujú o život. Podľahnú zraneniam tela a duše alebo znovu uveria v lásku?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
310680
Názov
Hora medzi nami
EAN/ISBN
9788056601754
Forma
Viazaná
Autor
Charles Martin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/10
Rozsah
328
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
26.11.2017 19:46:36

Príbeh prežitia dvoch ľudí, Bena a Shley, uprostred drsnej divočiny, ktorí sa po havárii lietadla snažia dostať späť do civilizácie. Ona je vážne zranená, má zlomeninu stehennej kosti, nemôže sa hýbať. Letela práve na svoju svadbu. Má však šťastie v nešťastí - Ben je veľmi dobrý športový lekár a hlavne muž s veľkým M. Má totiž vlastnosti, ktoré by u svojho muža brali všetky ženy. Je ženatý a svoju ženu neuveriteľne miluje. K tomu ešte je tu jeden tvor, ktorý prežil, pilotov pes. Sledujeme ich cestu k ľuďom, na ktorej bojujú nielen s krutou prírodou, ale aj svojimi tajomstvami. Obaja sú veľmi inteligentný a ich humor, vzhľadom k situácii v ktorej sa nachádzajú, je až čierny. To im však pomáha prežiť. Je zaujímavé sledovať Benove vnútorné myšlienkové pochody, má veľmi zaujímavý spôsob myslenia. Aj komunikácie so svojou ženou. Nahráva jej totiž svoje odkazy a to čo prežívajú, na diktafón. Vo svojom vnútri si však nesie veľmi bolestné tajomstvo. Obe postavy sú veľmi pekne vykreslené, najmä ich vnútro. Bez zbytočného nejakého hrdinstva sledujete húževnatý boj o holý život, ale aj to, ako im ťažké podmienky dokážu otvoriť oči a na niektoré veci pozrieť z iného uhlu pohľadu. Krásna je jedna pasáž o divočine, kde sa ocitli: "Akoby celý svet stíchol, sneh umlčal každý zvuk. Najhlučnejšie bolo ticho! Uvažoval som, ako sa nám zmenil život. Nevyzváňali telefóny, nedostával som hlasové správy, neozývalo sa pípanie. Neprichádzali mi e-maily... Okrem praskania ohňa, Ashlinho hlasu, škrabotu Napoleónových pazúrikov po betónovej dlážke som nepočul vôbec nič." Pekné čítanie, odbremenené od civilizačného šumu. Len človek proti prírode. Paralelnen popri tom sa dozvedáme aj o živote Bena a jeho manželky Ráchel. Ben je jedna z najkrajších mužských knižných postáv v knihách, ktoré som v poslednom čase čítala. Odporúčam prečítať, napriek tomu že hlavní hrdinovia bojujú o život, príbeh aspoň pre mňa priniesol taký zvláštny pokoj. Výborné