Zober ma so sebou

Jedno leto a jedna cesta, ktorá zmení životy

Catherine Ryan Hyde

SVK Slovensky AKTUELL2017/09

Kniha: Zober ma so sebou - Jedno leto a jedna cesta, ktorá zmení životy - 1. vydanie - Catherine Ryan Hyde
Katalógové číslo: 309756 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zober ma so sebou

Jedno leto a jedna cesta, ktorá zmení životy

Seth a jeho braček Henry nemajú najstabilnejšie rodinné zázemie. Otca majú chvíľu vo väzení, chvíľu na slobode a matka ich pred rokmi opustila. Zásah vyššej moci by mohol byť presne to, čo potrebujú. 

August prestal piť alkohol v deň, keď mu zomrel syn. Keď sa vydá na vytúžený letný výlet, pokazí sa mu karavan a zostane vydaný na milosť automechanikovi ďaleko od svojho domova – otcovi Setha a Henryho. Oprava karavanu je drahá a August je zmierený s tým, že do vytúženého cieľa nedôjde. Vtom však dostane nečakanú ponuku – zobrať so sebou na celé leto dvoch chlapcov a nemusieť zaplatiť za opravu karavanu ani cent. 

Keď táto podivná trojica napokon vyrazí na dlhú cestu krížom cez Spojené štáty americké, začnú písať spoločný príbeh o spoznávaní veľkého sveta a o zrode silného priateľstva na celý život. 

Ponorte sa do dojímavého a citlivého príbehu troch ľudí, ktorí si hľadajú svoje miesto v živote, a prežite s nimi prázdninové putovanie za krásami národných parkov západu Spojených štátov amerických. 

Catherine Ryan Hydeova priamočiaro, no s jedinečným pôvabom vykresľuje krehké charaktery výnimočných postáv, ktoré často na prvý pohľad pôsobia jednoducho. Hrdinovia jej románu sú nedokonali ľudia, no konajú najlepšie, ako vedia, aby prežili vo svete, ktorý sa s nikým nemazná. 

Zober ma so sebou je pútavý príbeh, ktorý čitateľov nabáda zamyslieť sa nad otázkami o rodine či priateľstve a dodáva im nádej, že dobrí ľudia sa objavia najmä vtedy, keď to najmenej čakáme.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
309756
Názov
Zober ma so sebou
Podnázov
Jedno leto a jedna cesta, ktorá zmení životy
EAN/ISBN
9788081720291
Forma
Pevná, s prebalom
Poznámka
1. vydanie
Autor
Catherine Ryan Hyde
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
344
Rozmer
128×210
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zober ma so sebou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.