Vtáky našich lesov

kolektív

SVK Slovensky EDIKA2017/10

Kniha: Vtáky našich lesov - 1. vydanie - kolektív
Katalógové číslo: 305678 viac »
10,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vtáky našich lesov

Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké dobrodružstvo, ale ten, kto to skúšal, vie, že to nie je práve najľahšie. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Môže ísť o zvuky také výrazné a vzájomne odlišné, že aj malé deti s trochou prípravy dokážu čoskoro odhaliť ich pôvodcov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate. Keď dokážete rozoznať jednotlivé zvuky – od túžobnej piesne kolibiarika spevavého až po upokojujúce volanie holuba hrivnáka – žiadna prechádzka lesom už nebude taká ako predtým. Vykročme teda teraz spoločne do prírody s otvorenými očami a ušami za veľkým vtáčím dobrodružstvom a nikdy nekončiacou sa zábavou!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
305678
Názov
Vtáky našich lesov
EAN/ISBN
9788056601327
Forma
Leporelo
Poznámka
1. vydanie
Autor
kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/10
Rozsah
24
Rozmer
276 x 216 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vtáky našich lesov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.