Čo koho do toho

Enja Rúčková

SVK Slovensky HLADOHLAS2017/08

Kniha: Čo koho do toho - 1. vydanie - Enja Rúčková
Katalógové číslo: 305126 viac »
Ušetríte až 2,26 € z bežnej ceny 13,99
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Čo koho do toho
Čo koho do toho
Titul je zaradený v tejto sérii
11,73
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Čo koho do toho

Jedná sa o druhé, neskrátené vydanie veľmi úspešnej knihy, ktorá je už roky vypredaná. Nový formát, nová obálka, nová redaktorská úprava. 

Keď v jedno obyčajné školské ráno vojde do triedy čokoládový mulat, všetky baby razom spozornejú. Asi najviac však očarí mladú, neskúsenú Simonu. Ben sa totiž nepodobá na nikoho, koho doteraz stretla. Očarí ju svojím úsmevom, slovami, ktoré hovorí, i hudbou, ktorú robí. Má skrátka všetko, o čom si ona sama zakázala snívať. 

Tak sa začína citlivý a pritom napínavý príbeh dvoch mladých ľudí, ktorí sa neodlišujú len farbou pokožky, ale aj svojimi snami a pohľadom na svet okolo seba. Vďaka hre osudu začnú prežívať neobyčajný vzťah, na ktorý ich najbližšie okolie nie je pripravené. Ale sú naň pripravení aj oni sami? 

Ich čiernobiela láska sa každý deň potáca v neprikrášlenej realite, zbiera údery pod pás, padá na kolená, aby sa znova a znova odvážne postavila na nohy. Musí ale nevyhnutne vyústiť do zlého konca? Šestnásťročný človek predsa ešte nevie, čo naozaj chce. Má však právo snívať, zamilovať sa aj robiť chyby. Tak čo koho do toho? 

O autorke: Enja Rúčková žije na Liptove. Zbožňuje hory, pizzu, staré kultové filmy, knihy a dobrú hudbu. Enja (Eňa) je prezývka, ktorou ju doteraz volá jej najbližšia rodina. Napísala osem viac ako úspešných kníh, ktoré vydala vo vydavateľstvách HladoHlas, Evitapress a Motýľ.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
305126
Názov
Čo koho do toho
EAN/ISBN
9788089711710
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Enja Rúčková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
400
Rozmer
148×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jana
24.01.2020 13:47:25

Výborná kniha ktorá záujme