Riadenie hodnoty podniku

Zbierka príkladov

Miroslav Jakubec; Peter Kardoš; Milan Kubica

CZE Česky Wolters Kluwer2015/03

Kniha: Riadenie hodnoty podniku - Zbierka príkladov - Miroslav Jakubec; Peter Kardoš; Milan Kubica
Katalógové číslo: 304645 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Riadenie hodnoty podniku

Zbierka príkladov

Riadenie hodnoty podniku – zbierka príkladov je jednou z mála odborných publikácií zaoberajúcich sa problematikou ohodnocovania majetku podniku v rovine praktických príkladov a názorných ukážok konkrétnych postupov ohodnocovania.

Je rozdelená na osem kapitol. Na začiatku každej z nich sú stručne opísané metódy využívané v podmienkach Slovenskej republiky. Súčasťou kapitol sú praktické riešené, ale i neriešené príklady (v záujme kontroly správnosti riešenia sú v publikácii uvedené aj ich výsledky) na precvičenie si danej problematiky. Autori sa v jednotlivých kapitolách venujú problematike odpisov, reinžinieringu, reštrukturalizácie, metódam stanovenia všeobecnej hodnoty podniku, ako aj ohodnocovaniu nehmotného majetku (know-how, ochranné známky, patenty, doménové mená). V siedmej kapitole je uvedený príklad na výpočet hodnoty podniku porovnávacou metódou, ktorá má v Slovenskej republike veľkú perspektívu. Posledná kapitola je venovaná ohodnocovaniu špecifických foriem podnikov. Na záver publikácie sú zaradené vybrané state z vyhlášky MS SR č. 492/2004 Z. z. o stanovení všeobecnej hodnoty majetku, koeficienty beta pre krajiny Európy a prehľad najpoužívanejších vzorcov.

Publikácia je určená najmä študentom štvrtého a piateho ročníka Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave v súvislosti s výučbou predmetu Riadenie hodnoty podniku, ale aj pracovníkom znaleckých organizácií a odbornej verejnosti, ktorá sa zaujíma o teóriu a prax ohodnocovania.
 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
304645
Názov
Riadenie hodnoty podniku
Podnázov
Zbierka príkladov
EAN/ISBN
9788081681417
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Miroslav Jakubec; Peter Kardoš; Milan Kubica
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/03
Rozsah
204
Rozmer
172×242×17 mm
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Riadenie hodnoty podniku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.