Na rozhraní dvoch svetov

Michal Škombár

SVK Slovensky Elist2017/08

Kniha: Na rozhraní dvoch svetov - 1. vydanie - Michal Škombár
Katalógové číslo: 301916 viac »
Ušetríte až 1,45 € z bežnej ceny 8,95
A navyše získate 7 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zachráň knihu

Zachráň knihu

Iniciatíva Zachráň knihu vyšla priamo od slovenských autorov. Vznikla na podporu čítania, pôvodnej literatúry a v neposl… Zistiť viac...
7,50
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Na rozhraní dvoch svetov

William už neraz myslel na samovraždu, ale komu to nepreblesklo hlavou ešte ani raz v živote? Nemôcť nikdy zaspať je darom aj prekliatím zároveň. A týmto handicapom bol na planéte obdarovaný každý ctihodný občan. Ako malý býval William nesmierne šťastný, že nemusí vykonávať tú čudesnú činnosť, o ktorej netušil, že kdesi v hĺbke stále existuje. No keď ste starší a morený v práci deň čo deň, odrazu sa vo vašom vnútri začne rozvíjať istá nebezpečná túžba. Nemusieť pohnúť ničím na svojom tele. Spánok sa ho snažil potajomky premôcť. William však nevedel, ako to spraviť. Nepoznal postup. Túžil aspoň raz v živote zakúsiť neopísateľný pocit voľnosti. Po dovŕšení toho najlepšieho veku, dvadsať rokov, mu vpichli pod kožu tekutinu. Tá zastavila jeho starnutie. Preto planétu obývali len ľudia prevtelení do mladíckej podoby. Rodiny, ktoré žili v manželstve takmer už veky, neboli obmedzené na počty detí. Krajina však nebola napriek tomu nikdy preľudnená, za čo mohli hlavne samovraždy, vraždy, neplodnosť, zrútenie sa, čo nakoniec opäť viedlo väčšinou len k samovražde. Všetko vyzeralo na oko prekrásne. Počatie nového života sa tu zakaždým rovnalo veľkému zázraku a bolo hodné aj bujarej oslavy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
301916
Názov
Na rozhraní dvoch svetov
EAN/ISBN
9788081970504
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michal Škombár
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
220
Rozmer
170×120×16 mm
Hmotnosť
0,16
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na rozhraní dvoch svetov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.