Lemi a Mimi hľadajú mamu

Jana Larsson

SVK Slovensky Le-Mimi s.r.o.2017/06

Kniha: Lemi a Mimi hľadajú mamu - Jana Larsson
Katalógové číslo: 301379 viac »
Ušetríte až 1,44 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,46
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Lemi a Mimi hľadajú mamu

Pre deti od 4 rokov. Krásny príbeh dopĺňajú nádherné pestrofarebné ilustrácie, ktoré vás i vaše detičky unesú do magickej krajiny, kde blízko ľudí žijú škriatkovia i víly. Spoznáte vílu Mimi a škriatka Lemiho, stretnete ich kamarátov a spolu s nimi sa vydáte na dobrodružnú cestu. Víla Mimi a škriatok Lemi sú malí strážcovia lesa. Jedného dňa zistia, že všetky ľudské deti majú svoju mamičku, ktorá sa o nich stará a ochraňuje ich presne tak, ako oni ochraňujú a starajú sa o svoj les. Lemi a Mimi sa rozhodnú nájsť ľudský príbytok, aby na vlastné oči videli ako vyzerá ľudská strážkyňa a ako to vlastne je s ich vlastnou mamou... Príbeh napísala nová slovenská autorka Jana Larsson, ktorá momentálne žije v Švédsku. K napísaniu ju inšpirovali jej dve dcérky, láska ku knihám a obdiv k prírode. Ilustrátorka Juliana Hamajdáková premietla príbeh do krásnych pestrofarebných obrázkov, ktoré vás prekvapia svojimi detailmi aj po niekoľkých čítaniach. Vďaka nim víla, škriatok i ostatné postavičky z príbehu ožijú pred očami detí, potešia ich, pohladia pred spinkaním a prinesú sladké sníčky.

Knižôčku ilustrovala Juliana Hamajdáková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
301379
Názov
Lemi a Mimi hľadajú mamu
EAN/ISBN
9788097159863
Forma
Pevná
Autor
Jana Larsson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozsah
40
Rozmer
215×215
Hmotnosť
0,32
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lemi a Mimi hľadajú mamu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.