Bez slitování

Nyströmová & Forssová 5

Roman Voosen Kerstin Signe Danielsson

CZE Česky MOBA2017/11

Kniha: Bez slitování - Nyströmová & Forssová 5 - 1. vydanie - Roman Voosen, Kerstin Signe Danielsson
Katalógové číslo: 300321 viac »
Séria kníh: Nyströmová & Forssová
Nyströmová & Forssová
Titul je zaradený v tejto sérii
5,31

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bez slitování

Nyströmová & Forssová 5

Pod ledovou krustou jezera Toftasjön je nalezeno brutálně zohavené ženské tělo padesátileté kariéristky s konexemi na växjoské radnici. Tým vyšetřovatelů kolem Ingrid Nyströmové a Stiny Forssové rozjíždí pátrání na plné obrátky. Krátce nato se na scéně objevuje další oběť: tentokrát je v zasněžených lesích zavražděn mladý otec rodiny. Zpočátku se zdá, že násilné činy nemají nic společného. Tým však záhy naráží na stopy, které oba případy spojují víc, než se na první pohled zdálo.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
300321
Názov
Bez slitování
Podnázov
Nyströmová & Forssová 5
EAN/ISBN
9788024376424
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Roman Voosen, Kerstin Signe Danielsson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
320
Rozmer
120×200 mm
Hmotnosť
0,53
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
62%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
06.05.2018 21:55:17

Výborná severská krimi. Hneď prvá mŕtvola ženy na 18. strane – teda spôsob akým sa ňou stala, vyvolá zimomriavky. No a potom už nastupuje polícia a vyšetrovanie, ktoré vedú dve ženy staršia Ingrid Nyströmová a tvrdá a uzavretá Stina Forssová. Začína piplavá práca aby sa dozvedeli, kto je vlastne obeť a kto získal jej smrťou. Pribudne ďalšia mŕtvola muža a stopy okolo nej nasvedčujú, že by to mal byť ten istý páchateľ, čo zabil aj ženu. Kapitoly z vyšetrovania vrážd sa striedajú s kapitolami, kde spisovateľ opisuje život Mulopa, domorodého chlapca z Konga, ktorému občianska vojna vezme celú rodinu a z neho povstalci spravia vraždiace monštrum. Za zvláštnych okolností sa dostane do Švédska, kde skoro nájde svoje šťastie. Tieto kapitoly sú na zamyslenie. Autor sa ako keby snažil vysvetliť, alebo opísať to, ako sa z nevinného chlapca stane nemilosrdný zabijak. Pri čítaní si budete klásť otázku, aký je rozdiel medzi ním a tými, ktorí zabíjajú z nenávisti migrantov napríklad v Švédsku? Pekné sú postavy policajtov, príbeh je aktuálny, dotýka sa súčasného problému Európy a to sú migranti a nenávisť niektorých domácich proti nim. Rieši vlastne aj spoločenskú situáciu. Aktuálnosť príbehu podčiarkuje aj to, že sa dosť vecí rieši cez sociálne siete a v digitálnom svete, ktorý zohráva dôležitú úlohu. Výborný príbeh, ktorý odporúčam prečítať.