Hovory s Janem Masarykem

Viktor Fischl

CZE Česky GARAMOND2017/06

Kniha: Hovory s Janem Masarykem - 1. vydanie - Viktor Fischl
Katalógové číslo: 299218 viac »
7,67

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hovory s Janem Masarykem

Významný český spisovatel a diplomat Viktor Fischl je kromě svých románů a povídkových sbírek i autorem pozoruhodné knihy s názvem Hovory s Janem Masarykem. Nejedná se o rozhovor v pravém slova smyslu, ale spíše o originální a věrné zachycení jeho myšlenek. Ze stránek na čtenáře dýchne kus masarykovského ducha, jeho slova, věty a uvolněná lidová mluva, přesně tak, jak ji Jan Masaryk rád používal. Kniha vznikala za druhé světové války v Londýně, kde byl Viktor Fischl Masarykovým sekretářem, a končí pár týdnů před Masarykovou smrtí. Po odchodu z Československa rozřadil Viktor Fischl po mnoho let shromažďovaný materiál do několika oddílů podle témat a takto uspořádaná kniha vyšla poprvé v roce 1952 hned ve dvou vydáních v češtině: v Izareli (Izraelské listy, Tel-Aviv) a v USA (Kruh přátel československé knihy, Chicago). V Československu vyšla kniha poprvé až v roce 1991.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
299218
Názov
Hovory s Janem Masarykem
EAN/ISBN
9788074073724
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Viktor Fischl
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozsah
184
Rozmer
120×190×15 mm
Hmotnosť
0,19
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hovory s Janem Masarykem zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.