Manželská zmluva

Michelle Richmond

IKAR2017/11 SVK Slovensky

Kniha: Manželská zmluva - 1. vydanie - Michelle Richmond
Katalógové číslo: 299009
0,95

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Manželská zmluva

Z bývalej rockovej speváčky Alice sa stala úspešná právnička a Jake je psychoterapeut s nádejnou praxou. Jake Alice miluje, ale bojí sa, že je príliš nestála, preto ju požiada o ruku, aby si ju poistil. 

Keď si prezerajú svadobné dary, nájdu medzi nimi aj lákavú ponuku od jedného z najvýznamnejších Aliciných klientov, aby sa pripojili k exkluzívnej komunite, ktorá vznikla na ochranu inštitúcie manželstva. Pred vstupom treba len podpísať zmluvu a zaviazať sa, že obaja budú dodržiavať stanovené pravidlá, z ktorých väčšina vyzerá logicky a zmysluplne. 

Alice a Jake sú spočiatku očarení atraktívnym spoločenstvom, zmyslom pre spolupatričnosť, zaujímavým spoločenským životom a rovnako zmýšľajúcimi pármi. A potom jeden z nich poruší pravidlá. No také čosi je neprípustné. Všetko sa zrazu prekvapujúco zmení a pre Jaka a Alice sa manželstvo ich snov stáva najhoršou nočnou morou. 

Preložila Jana Pernišová

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
299009
Názov
Manželská zmluva
EAN/ISBN
9788055156620
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michelle Richmond
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
432
Rozmer
200×125×25 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Manželská zmluva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.