Učeň ľadu: Šesť dní s Wimom Hofom

Cesta za silou, zdravím a šťastím s držiteľom 26 svetových rekordov

Hana Moravčíková

SVK Slovensky PLEJÁDY2017

Kniha: Učeň ľadu: Šesť dní s Wimom Hofom - Cesta za silou, zdravím a šťastím s držiteľom 26 svetových rekordov - Hana Moravčíková
Katalógové číslo: 298982 viac »
Ušetríte až 1,06 € z bežnej ceny 9,50
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,44
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Učeň ľadu: Šesť dní s Wimom Hofom

Cesta za silou, zdravím a šťastím s držiteľom 26 svetových rekordov

Hana Moravčíková je pôvodne literárna kritička a prekladateľka, ktorá sa v súčasnosti venuje predovšetkým písaniu článkov z oblasti zdravého životného štýlu.

Vo svojej prvej knihe popisuje nový spôsob prístupu k chladu, ktorý získala vďaka vlastnej skúsenosti počas intenzívneho tréningu s holandským „ľadovým mužom“ Wimom Hofom. Zisťuje, že jadro tejto revolučnej no súčasne mimoriadne jednoduchej metódy tvorí hravý prístup k ľadovej vode a vedomé hlboké dýchanie.

Wim Hof

Roky vedeckých výskumov potvrdili všetky Hofove teórie: „Náš autonómny nervový systém je v našich vlastných rukách. Môžeme ho ovplyvniť, môžeme ho využiť vo svoj prospech a môžeme s ním bojovať proti ochoreniam.“ Posledných päť rokov preto tento muž cestuje po svete a v duchu svojej celoživotnej misie šíri medzi ľuďmi jednoduchú metódu, s ktorou ľuďom pomáha dosiahnuť zdravie, silu a mentálnu vyrovnanosť. Jeho fascinujúca osobnosť láka na kurzy do poľskej Przesieky každý rok viac a viac účastníkov. Zapíšte sa prostredníctvom tejto knihy aspoň fiktívne do jedného z nich aj vy. Užijete si tak šesť dní v poľskej divočine a zistíte, čo v nej ľudia s Hofom nachádzajú, aké výsledky dosahujú a čo všetko v sebe objavujú.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298982
Názov
Učeň ľadu: Šesť dní s Wimom Hofom
Podnázov
Cesta za silou, zdravím a šťastím s držiteľom 26 s
EAN/ISBN
9788089801060
Forma
Pevná
Autor
Hana Moravčíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
140
Rozmer
115×176
Hmotnosť
0,24
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Učeň ľadu: Šesť dní s Wimom Hofom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.