Bublifuk 6 - Moře bublin

Moře bublin

Klára Smolíková

CZE Česky TRITON2017/05

Kniha: Bublifuk 6 - Moře bublin - Moře bublin - 1. vydanie - Klára Smolíková
Katalógové číslo: 298545 viac »
2,92

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bublifuk 6 - Moře bublin

Moře bublin

Komiksová revue Bublifuk představuje české komiksové tvůrce a nabízí holkám a klukům od 7 do 12 let deset původních komiksů. V tomto čísle najdete: Fernando a Stella předbíhají dobu a vynalézají mechanického rytíře! Píše Jiří W. Procházka a kreslí Vojtěch Šeda. Vynálezce Alva se v tomto díle vydá na pouť. Kreslí Luděk Bárta, píše Klára Smolíková a Jiří W. Procházka. „David a Goliáš“ je první z bilbických příběhů, který do komiksu převedla Klára Smolíková a nakreslil Karel Jerie. Roboti Píp a Půp a díl nazvaný „Lidstvo v ohrožení“. Píše Martin Šinkovský a kreslí Ticho 762. Agenti Tajné dvojky řeší druhý případ nazvaný „Ukradené jahody“. Napsala Klára Smolíková a nakreslil Viktor Svoboda. Komiks Tři mušketýři a příhoda „Konec mušketýrů?“ napsal a nakreslil Petr Kopl. Hilfréda Hubertuse Babočku a ďábelský vynález chystá Tomáš Kučerovský. Piráty na suchu čeká vyhaslé ohniště a možná i pořádná rýma. Napsala Klára Smolíková a nakreslil Lukáš Fibrich. Prakomiksy! Tomáš Prokůpek připravil stránku o Karlovi Pommerhanzovi a díl pojmenoval „Z Liberce až do Chicaga". Knihomol Bubu a příhoda „Bubu novinářem“. Podle námětu Ondřeje Buchala píše a kreslí Bára Buchalová. www.komiksbulifuk.cz
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298545
Názov
Bublifuk 6 - Moře bublin
Podnázov
Moře bublin
EAN/ISBN
9788075533524
Forma
zošitová
Poznámka
1. vydanie
Autor
Klára Smolíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/05
Edícia
Bublifuk
Rozsah
36
Rozmer
240×168×3 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bublifuk 6 - Moře bublin zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.