Lunárný kalendár - stolný kalendár 2018

SVK Slovensky OTTOVO NAKLADATEĽSTVO2017/06

Kalendár stolný: Lunárný kalendár - stolný kalendár 2018
Katalógové číslo: 294753 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kalendár stolný: Lunárný kalendár - stolný kalendár 2018

Po úspešných anjelských či babičkiných kalendároch prináša Ottovo nakladateľstvo novinku - Lunárny kalendár. Ľudia sa často orientujú podľa horoskopov svojho znamenia zverokruhu. Aj Mesiac má však svoje vlastné znamenia. Celý rok sa pohybuje po oblohe vo zverokruhu, pričom v každom znamení sa zdrží dva až tri dni. Rôzne fázy Mesiaca majú dokázaný vplyv na človeka nielen v oblasti zdravia, ale aj psychiky, emócií či výkonnosti. V kalendári nájdete na každý deň roka aj názorné grafické piktogramy, ktoré vám napovedia, čo je vhodné práve vtedy robiť. Viete, že napríklad bylinky nazbierané v určitých lunárnych dňoch majú oveľa väčšiu účinnosť? Ktoré dni mesačného zverokruhu sú ideálne na masáže a akupresúru? Alebo v ktorých fázach Mesiaca najľahšie priberiete a kedy je najvhodnejšie začať s diétou? Aj to sa dozviete v Lunárnom kalendári plnom užitočných rád a návodov na lepší život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
294753
Názov
Lunárný kalendár - stolný kalendár 2018
EAN/ISBN
9788074516177
Forma
Špirálová, hrebeňová
Druh tovaru
Kalendár stolný
Rok vydania
2017/06
Rozsah
58
Rozmer
249×230×14 mm
Hmotnosť
0,23
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
20%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lunárný kalendár - stolný kalendár 2018 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.