Na veľkosti záleží

Alison Blissová

SVK Slovensky IKAR2017/07

Kniha: Na veľkosti záleží - 1. vydanie - Alison Blissová
Katalógové číslo: 294368 viac »
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Na veľkosti záleží

Leah Martinová celý život bojuje s pokušením. Ale už má plné zuby diétnych sušienok, rátania kalórií a maminých kritických poznámok. Nedávno si otvorila pekáreň a vďaka jej úspechu má dobrý pocit, že v živote niečo dokázala a nemusí sa ustavične zaoberať kritikou na svoju adresu.

Lenže nijaká maškrta na svete nedokáže odviesť jej pozornosť od sexi chlapa, akým je Sam Cooper. Ten jedného dňa mame oznámi, že sú zasnúbení… čo je nehorázne klamstvo. Sam si niekedy vopred nepremyslí, čo vytresne. Takže hoci na začiatku sa len odhodlal brániť Leah pred jej uštipačnou matkou, odrazu má snúbenicu! Dohodne sa s Leah, že sa ešte chvíľu budú hrať na snúbencov, pričom „zostanú len priateľmi“ a on sa bude správať tak, aby sa jej rodine znepáčil a zrušenie zásnub prebehlo ľahko.

Ale Sam je veľký maškrtník a túži nielen po Leahiných dekadentných zákuskoch, ale aj po jej dekadentných krivkách – plných perách, žiarivo zelených očiach. Situácia sa akosi nevyvíja podľa plánu. Sam musí presvedčiť Leah, že to myslí vážne, prv než sa ich malé klamstvo zmení na sladkú pohromu.

Preložila Tamara Chovanová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
294368
Názov
Na veľkosti záleží
EAN/ISBN
9788055155517
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alison Blissová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/07
Rozsah
288
Rozmer
200×125×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na veľkosti záleží zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.