Netvor je zver

Peternelle van Arsdale

SVK Slovensky SLOVART2017/04

Kniha: Netvor je zver - Peternelle van Arsdale
Katalógové číslo: 288443 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Netvor je zver

Dievča s tajomným darom dokáže ako jediné zachrániť osadu pred blížiacim sa nebezpečenstvom v najstrašidelnejšom duchárskom príbehu tohto roku. 

Alys mala sedem rokov, keď sa zjavili požieračky duší. Spolu s ostatnými deťmi ju zachránili a zverili do rúk pobožným dedinčanom v neďalekej osade. Po ôsmych rokov života v strachu sa v Alys niečo zlomí. Cíti, že má niečo spoločné s požieračkami duší, a možno aj s Netvorom, čo obýva okolité lesy. No na duši ju ťaží zvláštny dar, o ktorom nemôže nikomu povedať - okamžite by ju označili za bosorku a upálili.

Mladé dievča však dychtí po slobode.  Po rodinnom nešťastí, sa ocitne uprostred toho najtemnejšieho lesa a spomína na detské rýmovačky, ktoré ju varovali pred Netvorom. V lese jej ale hrozí nebezpečenstvo nie len z temných zákutí... ale aj z hĺbky jej srdca i duše. Ani Netvor, ani Alys totiž nie sú tým, za čo ich ostatní považujú.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
288443
Názov
Netvor je zver
EAN/ISBN
9788055625867
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Peternelle van Arsdale
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/04
Rozsah
360
Rozmer
130×210 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 4 z 5
24.03.2019 21:43:17

Pekné fantasy, ktoré ale má v sebe posolstvo pre všetkých. Odlišnosť sa trestá. Ak si iný, nepatríš medzi nás a vysúdime ťa mimo našu spoločnosť. A to je nebezpečné. Vylúčení sa totiž môžu nahnevať a pomsta býva krutá. Náboženský fanatizmus je tiež nebezpečný a býva zneužívaný hlavne pre posilňovanie moci pár ľudí. Takto obyvatelia jednej dediny vylúčili spomedzi seba dve dievčatá, dvojičky, aj s ich matkou. Pre ich odlišnosť. Z dievčat sa stali požieračky duší a pomstili sa dedine. Všetci dospelí zomreli, ich duše sa stali pre dievčatá potravou. Ponechali na žive len deti do 16 rokov. Tie si svoj domov našli v susednej dedine. Ale pokoj nenašli. Požieračky duší prišli aj tam. A zastaviť ich mohlo len dievča Alys, ktoré bolo ako ony, odlišné. Kniha sa dobre čítala. Spisovateľka sa celkom dobre pohrala s temnotou, tajomnom a strachom. Odporúčam pre milovníkom tohto žánru. Verím, že na pokračovanie nebudeme dlho čakať. Mali by byť ešte 3 knihy.