Tomas World Expedition

Bláznivá cesta okolo sveta.

Tomáš Vilček

SVK Slovensky IKAR2017/05

Kniha: Tomas World Expedition - Bláznivá cesta okolo sveta. - 1. vydanie - Tomáš Vilček
Katalógové číslo: 288378 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
3,32

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tomas World Expedition

Bláznivá cesta okolo sveta.

Najradšej by som si zbalil veci a vypadol niekam ďaleko, ďaleko od všetkých povinností. Precestoval by som celý svet. Zabudol by som na problémy a žil si svoj cestovateľský sen.

Poznáte ten pocit? Vynára sa, keď máme plné zuby monotónneho života, keď nás opakovanie všedných dní náramne nudí.

Tomáš si túto túžbu splnil. Hneď po vysokej škole sa rozhodol uskutočniť to, nad čím väčšina z nás doživotne iba premýšľa. Cestovateľská vášeň ho prinútila zbaliť si caky-paky a vyraziť na vandrovku. Irán, Afganistan, India, Bolívia, Pobrežie Slonoviny a oveľa viac.

Na ceste okolo sveta zažíva nevídané dobrodružstvá a stretáva mnoho inšpiratívnych ľudí. Ocitá sa zoči-voči občianskym vojnám, teplotným extrémom, pozerá sa do tváre tej najstrašidelnejšej chudobe... Popritom stopuje tisíce kilometrov a kempuje v divočine pod miliónmi jagavých hviezd. Cestuje v čase, aby sa nadýchol čarovnej histórie a dotkol fascinujúcich kultúr.

V knihe odhaľuje aj citlivé rozhovory s miestnymi, ktoré odzrkadľujú obraz jednotlivých krajín. Tento skutočný príbeh vás vtiahne do silných exotík tak autenticky, až zabudnete, že sedíte doma a čítate knihu. Pridajte sa k Tomášovi, bude to vzrušujúca jazda svetom!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
288378
Názov
Tomas World Expedition
Podnázov
Bláznivá cesta okolo sveta.
EAN/ISBN
9788055154459
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Tomáš Vilček
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/05
Rozsah
408
Rozmer
227×145×25 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
52%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dagmar 5 z 5
11.01.2018 11:21:30

Knihu som pomerne rýchlo zhltla. Je zaujímavé sledovať jednotlivé kultúry v slede za sebou popri autorových cestách okolo sveta. Kniha nemá zbytočné a nudné rozvláčne opisy, má celkom svižný charakter. Jediné, čo mi vadilo, boli niektoré naivné až detinské úvahy zasahujúce do politickej témy tej-ktorej krajiny, no nebolo ich veľa, takže sa to dá prehltnúť a knihu by som napriek tomu odporučila.