Blog za milión

Natasha Courtenay-Smith

SVK Slovensky IKAR2017/06

Kniha: Blog za milión - 1. vydanie - Natasha Courtenay-Smith
Katalógové číslo: 287102 viac »
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
0,95

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Blog za milión

Naučte sa písať a speňažovať blog!

Ako vyniknúť vo svete, kde chce blogovať azda každý a blogové príspevky sa dajú nájsť na každom rohu? Ako sa blogovaním môžete stať niekým? Čo vedia najúspešnejší blogeri na svete a ktoré vedomosti (zatiaľ) chýbajú vám?

Nech už ste ktokoľvek – mamička v domácnosti, nádejný bloger píšuci o móde, životnom štýle či stravovaní, majiteľ veľkej spoločnosti alebo malej firmy –, v knihe Blog za milión sa dozviete, ako sa z vás stane úspešný bloger.

Kniha predstavuje dokonalú príručku o tom, ako máte

  • spustiť úspešný blog
  • správne písať príspevky
  • speňažovať blog
  • budovať si osobnú značku, ktorá umožní ďalší rozvoj blogu
  • blogovať na podnikateľské účely
  • pozdvihnúť blog na vyššiu úroveň

Naučte sa písať a speňažovať blog, zistite, ako môžete podporiť firmu úspešným blogovaním, a prečítajte si svedectvá osobností, ktoré už v blogosfére pôsobia a zabezpečujú si tým vysoký príjem.

Podnikateľka a odborníčka na digitálnu stratégiu Natasha Courtenayová-Smithová vám vysvetlí, ako si máte vybudovať blog, vďaka ktorému sa zviditeľníte, zabezpečíte si nové príležitosti, dobre zarobíte a zmeníte si život. Predstaví vám kombináciu praktických rád a rozhovorov s najslávnejšími a najúspešnejšími blogermi, vlogermi a expertmi na obsahovú stratégiu na svete. Patria medzi nich Seth Godin, Lily Pebblesová, Grant Cardone, Madeleine Shawová a mnohí ďalší.

Preložil Róbert Hrebíček

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
287102
Názov
Blog za milión
EAN/ISBN
9788055154534
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Natasha Courtenay-Smith
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/06
Rozsah
304
Rozmer
200×125×28 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Gabriela Kunkelová 5 z 5
21.05.2018 15:24:34

Skvelá kniha. Odporúčam každému, kto sa chce venovať písaniu. Knihu by si mali prečítať aj podnikatelia, ktorí ešte neblogujú. Táto činnosť im môže veľmi pomôcť. Autorka prináša odborné rady napísané zrozumiteľným a veľmi príjemným štýlom. Mne osobne veľmi pomohla. Ide o dielo podávajúce komplexný pohľad na cestu blogera. Návod ako začať, prečo začať a prečo sa po pol roku nevzdať, aké sú úskalia písania a ako ich prekonať. Nosnou témou je budovanie osobnej značky aj cez sociálne siete. Dozviete sa o možnostiach zárobku cez blogovanie. Každá kapitola je podložená príbehom konkrétneho úspešného blogera a jeho radami. Kniha vás naozaj "nakopne". Kvalitný text na 300 stranách.