Kapitán Padák - Straty a nálezy

Kapitán Padák 1

Kristína Baluchová

SVK Slovensky Plutošop2016

Kniha: Kapitán Padák - Straty a nálezy - Kapitán Padák 1 - Kristína Baluchová
Katalógové číslo: 284088 viac »
Ušetríte až 0,87 € z bežnej ceny 7,70
A navyše získate 6 vernostných bodov
Séria kníh: Kapitán Padák
Kapitán Padák
Titul je zaradený v tejto sérii
6,83
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kapitán Padák - Straty a nálezy

Kapitán Padák 1

Zatúžili ste niekedy lietať? Ľahká pomoc! Kapitán Padák vás pozýva na palubu Boeingu 737, ale predovšetkým na nevyspytateľný výlet okolo našej planéty. 

Okrem nových informácií o ovládaní ťažkého stroja vo výške niekoľko tisíc stôp sa dozviete čo-to o cestovaní v čase, fyzikálnych javoch v praxi a naučíte sa používať leteckú abecedu. 

Prvá zo série kníh pre mládež i dospelých o dobrodružstvách kapitána Padáka niektorým pripomenie poľského hrdinu podobného kalibru z minulého storočia – pána Tragáčika. 

Daniel Padák, jeho sestra Eva so smiešnou prezývkou z detstva, dávny kamarát Peter Kufor (dobrodruh na plný úväzok), no predovšetkým neterka Ivanka (ako inak: pomenovaná po bratislavskom letisku) – to sú hrdinovia jesenného príbehu, vďaka ktorým sa budete premiestnovať rôznymi zemepisnými dĺžkami, šírkami i letovými hladinami. V tomto prípade zohrá dôležitú úlohu aj Padákov obľúbený spisovateľ, Jules Verne, ktorý pred viac ako sto rokmi spopularizoval záhadu dátumovej hranice. Práve tá popletie hlavy našim hlavným postavám. 

Je namieste sa pýtať: Skutočne sa dá cestovať v čase? Ako si treba v takomto prípade nastaviť hodinky? Kde si možno narodeninový deň rozložiť do dvoch dní? 

Kniha „Kapitán Padák & Straty a nálezy“ prináša všetkým súčasným i budúcim milovníkom lietania a cestovania zábavné čítanie, ktoré dopĺňa malý „aviátorský“ slovník.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
284088
Názov
Kapitán Padák - Straty a nálezy
Podnázov
Kapitán Padák 1
EAN/ISBN
9788097213015
Forma
Pevná
Autor
Kristína Baluchová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
150
Rozmer
155×205 mm
Hmotnosť
0,25
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kapitán Padák - Straty a nálezy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.