Jeden z milióna

Malé prekvapenia sú cestou k šťastiu

Monica Woodová

SVK Slovensky MOTÝĽ2016/12

Kniha: Jeden z milióna - Malé prekvapenia sú cestou k šťastiu - 1. vydanie - Monica Woodová
Katalógové číslo: 283869 viac »
2,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jeden z milióna

Malé prekvapenia sú cestou k šťastiu

Jeden z milióna je dojímavý román o zlomených srdciach, ktoré v sebe aj napriek obrovskému utrpeniu nájdu schopnosť milovať a odpúšťať.

Príbeh stoštyriročnej ženy a nevšedného chlapca, ktorý jej pomáha s prácami okolo domu, ale i príbeh o priateľstve, ktoré sa dotkne každého člena chlapcovej roztrieštenej rodiny.

Gitarista Quinn Porter dlhé roky chodieva na turné, bezhlavo sa vrhá z jedného koncertu na druhý a netrávi takmer nijaký čas s bývalou manželkou Bellou a neobyčajným jedenásťročným synom posadnutým Guinnessovými rekordmi. Keď chlapec nečakane zomrie, Quinn hľadá odpustenie za svoje otcovské nedostatky a rozhodne sa, že za chlapca dokončí úlohy potrebné na získanie skautskej nášivky. Sedem sobôt sa preto stará o domov Ony Vitkusovej, lišiackej stoštyriročnej imigrantky z Litvy, ktorú chlapec navštevoval každý týždeň. Quinn čoskoro zistí, že ju chlapec nahovoril na to, aby sa pokúsila dosiahnuť svetový rekord v kategórii najstaršia šoférka s vodičským oprávnením. A tam sa jej tajomstvá len začínajú. Quinn aj napriek počiatočnej nechuti prevezme chlapcove povinnosti a medzi ním a Onou sa postupne vytvorí pevné priateľské puto, vďaka ktorému konečne pochopí svojho syna: chlapca s výnimočnými pozorovacími schopnosťami, ktorý vždy pozorne počúval a stále sa čosi učil.

Jeden z milióna je čarovný príbeh o liečivej sile priateľstva, hudby a o nečakaných viacgeneračných vzťahoch.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283869
Názov
Jeden z milióna
Podnázov
Malé prekvapenia sú cestou k šťastiu
EAN/ISBN
9788081641138
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Monica Woodová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/12
Rozsah
344
Rozmer
145×210 mm
Hmotnosť
0,47
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jeden z milióna zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.