Vďaka Betlehemu sa rodí láska a je tu nádej

sa rodí láska a je tu nádej

Max Lucado

SVK Slovensky Kumran2016/11

Kniha: Vďaka Betlehemu sa rodí láska a je tu nádej - sa rodí láska a je tu nádej - Max Lucado
Katalógové číslo: 283259 viac »
6,12

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vďaka Betlehemu sa rodí láska a je tu nádej

sa rodí láska a je tu nádej

Max Lucado: Vďaka Betlehemu ...sa rodí láska a je tu nádej Milujem Vianoce. Nech potešia nás zvonce saní! A večer skrásnie koledami! Nech Santovia nás rozradostia! A schádzajú sa doma hostia! Milujem Vianoce. Milujem ich, pretože niekde niekto položí vianočnú otázku: Prečo je dieťatko v maštali také dôležité? Kto to bol? Čo má jeho narodenie spoločné so mnou? A mám rád odpovede, ku ktorým som dospel.

Napríklad túto: Boh vie, aké je byť človekom. Keď mu hovorím o redakčných uzávierkach, dlhom čakaní či ťažkých časoch, chápe to. Je tam. A je aj tu. Vďaka Betlehemu mám v nebi priateľa.

A túto: Vianocami sa začína to, čo oslavujeme počas Veľkej noci. Dieťa v kolíske sa stalo Kráľom na kríži. Vďaka Betlehemu máme v nebi Spasiteľa. Vianočné prísľuby formujú naše srdcia. Dlho po tom, ako odídu hostia, koledníci sa vrátia domov a zhasnú svetlá, tieto prísľuby pretrvávajú. Zažnime lampu, schúľme sa na pohodlné miesto a ponorme sa do zvláštneho, nádherného betlehemského príbehu. Možno nájdete to, čo som našiel ja: celoživotnú nádej.

V dielach Maxa Lucada nachádza útechu viac ako sto miliónov čitateľov. Možno ste v slovenčine čítali jeho knihy Zvládneš to, Skôr než povieš amen, Láska hodná dávania, Bez strachu, 3:16 Súradnice nádeje, Boh sa priblížil, Boží príbeh – a obľúbili ste si ich autora. Od roku 1988 je kazateľom v Oak Hills Church v San Antoniu, druhom najľudnatejšom meste amerického štátu Texas. V roku 2005 ho časopis Reader's Digest nazval „najlepším kazateľom Ameriky“. Od roku 1981 je ženatý s manželkou Denalyn a spolu majú tri dospelé dcéry – Jennu, Andreu a Saru.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283259
Názov
Vďaka Betlehemu sa rodí láska a je tu nádej
Podnázov
sa rodí láska a je tu nádej
EAN/ISBN
9788089487790
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Max Lucado
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Rozsah
128
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,17
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vďaka Betlehemu sa rodí láska a je tu nádej zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.