Poklad v Striebornom jazere

Karl May

SVK Slovensky SPN - Mladé letá2016/11

Kniha: Poklad v Striebornom jazere - 5.vydanie - Karl May
Katalógové číslo: 282985 viac »
10,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Poklad v Striebornom jazere

Vysoko v horách, na dne Strieborného jazera, je ukryté rozprávkové bohatstvo – zlatý poklad, ktorý stráži indiánsky náčelník Veľký medveď so svojím synom. O poklade sa však dozvedel aj Ryšavý Cornel a najal si bandu najhorších zločincov, aby sa ho zmocnili. K jazeru v tom istom čase putuje skupinka slávnych zálesákov na čele s Old Firehandom, Old Shatterhandom a Winnetouom. Chcú prekaziť podlé zámery Ryšavého Cornela a potrestať ho za spáchané vraždy. Okrem toho majú aj tajné plány s ťažbou striebra v okolí jazera. Takmer na každom kroku ich životy ohrozujú prefíkaní zločinci či nedôverčivé indiánske kmene. Dokonca im padnú do rúk a ocitnú sa pri mučiarskych koloch. Prežijú toľko neuveriteľných dobrodružstiev, že čitateľ ich musí sledovať zo zatajeným dychom od začiatku do konca. Podľa jeho románov bolo nakrútených veľa filmov. Na Slovensku je najslávnejšia séria z rokov 1962–1965 Poklad na Striebornom jazere a Winnetou I – III.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
282985
Názov
Poklad v Striebornom jazere
EAN/ISBN
9788010029297
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Poznámka
5.vydanie
Autor
Karl May
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Edícia
STOPY
Rozsah
528
Rozmer
140×210×45 mm
Hmotnosť
0,61
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Poklad v Striebornom jazere zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.