Lahodné pokušenia

Jedlá, na ktoré máte chuť

Chrissy Teigen

SVK Slovensky TATRAN2016/11

Kniha: Lahodné pokušenia - Jedlá, na ktoré máte chuť - Chrissy Teigen
Katalógové číslo: 282750 viac »
Ušetríte až 1,80 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,10
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Lahodné pokušenia

Jedlá, na ktoré máte chuť

Chrissy Teigen sa preslávila ako modelka z titulných strán magazínu Sports Illustrated a ako televízna osobnosť a hviezda Instagramu či Twitteru. Jej pravou vášňou je však jedlo. Chrissy a jej manžel John Legend žijú s dcérkou a s troma psami v Los Angeles. Možno práve fotí na Zanzibare. Možno rozosmieva ľudí z televíznej obrazovky. Chrissy Teigen sa však zo všetkého najradšej rozpráva o večeri. Na rozdiel od modeliek, ktoré vezmú hamburger do rúk len pri pózovaní na obálku časopisu, je Chrissy Teigen skutočne zanietená kuchárka. Už roky zbiera recepty, varí a zverejňuje na Instagrame svoje výtvory, ktoré nájdete aj v tejto knihe: od raňajok na celý deň cez Johnove slávne vyprážané kuracie krídelká až po thajskú klasiku od mamy Pepper. Slané, korenisté, šťavnaté a neskutočne zábavné (jej jedlo, ale aj ona sama), také sú recepty na rodinné stretnutia pri jedle, romantické večere, na párty, ale aj na ťažšie chvíle (šaláty). Pri viac ako stovke receptov s Chrissinými nenapodobniteľnými vtipnými komentármi sa dozviete, prečo je dobré používať čili papričky alebo tajomstvo syrových vajec bez syra, ale aj zaujímavé a dobré nápady, ako napríklad použiť slaninu namiesto osviežovača vzduchu, ako sa ráno najlepšie vstáva alebo ako netreba zbytočne premýšľať nad mužmi či ružičkovým kelom. Lebo v Chrissinom svete tvorí varenie, jedlo, život a láska jeden celok.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
282750
Názov
Lahodné pokušenia
Podnázov
Jedlá, na ktoré máte chuť
EAN/ISBN
9788022208291
Forma
Pevná
Autor
Chrissy Teigen
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Rozsah
240
Rozmer
204×254
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lahodné pokušenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.