Chatrč - Sprievodca

Cesta k uzdraveniu rán zo straty, traumy a bolesti

William Paul Young

SVK Slovensky TATRAN2016/11

Kniha: Chatrč - Sprievodca - Cesta k uzdraveniu rán zo straty, traumy a bolesti - William Paul Young
Katalógové číslo: 282749 viac »
3,86

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Chatrč - Sprievodca

Cesta k uzdraveniu rán zo straty, traumy a bolesti

Ohromujúci úspech Chatrče možno pripísať Youngovmu majstrovstvu kazateľa, keďže veľmi ľudsky stvárnil následky dlhoročného utrpenia, ktoré zo života robí peklo. Strata najbližších býva najhlbším úderom a často omieľaná formulka: ‚Čas je najlepší liečiteľ ? v mnohých prípadoch až tak veľmi nezaberá.

Wm. Paul Young v Chatrči podvedome prináša psychický návod, ako postupovať a bojovať proti vlastnému smútku, pochopiť ho a nakoniec sa s ním vyrovnať. Aby posolstvo bolo čo najúčinnejšie, na pomoc si pribral psychiatra, naslovovzatého odborníka, ktorý jasne sformuloval Youngov príbeh do účinných krokov pomoci. Naše tajomstvá nás vháňajú do izolácie a osamelosti. Ak sa o ne podelíme s priateľom alebo v komunite, porozumenie a pochopenie nám nielenže zmení život, ale prinesie aj novú kvalitu. Sám autor vyzýva čitateľov, aby sa s ním podelili o svoje zážitky a napísali mu na adresu: Paul Young, PO Box 2107, Oregon City, OR 97045, USA Skôr či neskôr každý z nás zažije hlbokú bolesť, smútok alebo dokonca traumu zo smrti niekoho blízkeho.

Ako zvládnuť túto bolesť a dokonca sa s ňou vyrovnať, o tom hovorí svetový bestseller Chatrč – Sprievodca, ktorý nadchol a inšpiroval ľudí na celom svete. Na základe Youngovho nevšedného príbehu vznikol aj film. Hoci od vydania príbehu prešlo niekoľko rokov, čitatelia neprestali komunikovať s Youngom a zverovať sa mu so svojím smútkom a bolesťou. Aby im vlial nádej a ukázal cestu smerujúcu k uzdraveniu, požiadal o spoluprácu skúseného psychiatra a rodinného teraupeuta Brada Robinsona a spolu napísali knihu Chatrč – Sprievodca. Kniha je určená jednotlivcom, rodinám, odborným poradcom, kňazom či podporným skupinám, teda ľuďom ochotným popasovať sa so svojou bolesťou a usporiadať si svoj vzťah s Bohom. Prostredníctvom citátov z Chatrče, otázok, ktoré vás prinútia zamyslieť sa, ako i užitočných usmernení vás tento jedinečný sprievodca pozýva vydať sa na cestu k uzdraveniu. Čo poviete, mohli by ste začať už dnes?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
282749
Názov
Chatrč - Sprievodca
Podnázov
Cesta k uzdraveniu rán zo straty, traumy a bolesti
EAN/ISBN
9788022208314
Forma
Pevná
Autor
William Paul Young
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Rozsah
160
Rozmer
147×229 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Chatrč - Sprievodca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.